Holnap mészárszék a Track-ben: jön a Cannibal Corpse!

Print Friendly, PDF & Email

2015. Júl 21, 11:17 :

Az amerikai death metal banda legénysége úgy döntött, téli turnéja után nyáron is visszatér hozzánk, így a hideg november után július 22-én egy forró estén újra Budapesten köszönthetjük a Cannibal Corpse-ot. A banda két dologban is rekordernek bizonyul: egyrészt ők a világ legsikeresebb death metal formációja, másrészt nehezen tudunk említeni még egy zenekart, mely ennyire szegényes nyári slágerrepertoárral bírna. Legalább ennyire mostoha viszonyt ápol a hawaii ing és a vietnami papucs intézményével a hobbisebészekről értekező Kill With Hate és matematikai képleteket megzenésítő Omega Diatribe is, akik július 22-én szintén ott zúznak majd a Barba Negra Trackben.

Csatolva találjátok a Concerto részletes sajtóanyagát fotókkal a koncertről!

Tervezett menetrend:
18:00 – kapunyitás
18:40 – Omega Diatribe
19:25 – Kill With Hate
20:30 – CANNIBAL CORPSE

Belépő: 3990 Ft, a koncert napján 4990 Ft.

– Ticketportal rendszerében: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=40686
– Eventim rendszerében: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/cannibal-corpse-koncert-budapest-barba-negra-track-393846/event.html
– Barba Negra Track rendszerében: http://track.barbanegra.hu/cannibal_corpse_20150722

Jegyek kaphatók még a Ticket Expressz hálózatában, a CD Pince, Hammer Zenebarlang, Headbanger üzletekben, és a Barba Negra Track recepcióján.

Ezt a cikket eddig 276 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..