Hírek

Hot News: Angertea – “Decay” Smash Fabric Records Lyric Video

Megjelent egy új Angertea lyric videó a tavalyi „Nr. 4: Songs Exhaled” lemez Decay dalához! A videót, amely több klipünk rendezőjének, Kocsis Attilának kiváló munkája, egyfajta felvezetésnek szánjuk a következő hivatalos klipünkhöz, amit az „A for Afrodita” dalhoz fogunk forgatni októberben!

A „Decay” a lemez legsúlyosabb dala, de maga a dalszöveg az album leglazább-legviccesebb témája! Az énekes/gitáros Gergőnek egy csúnya gyulladás következtében volt egy kis rutinműtétje az egyik szemhéján, de ő annyira fél a tűtől, meg az orvosoktól, hogy bár hősiesen állta a műtétet, előtte a dalszöveg hisztérikus gondolatai jártak a fejében! 🙂 Aztán sikerült is a lehető legbetegebb üvöltéseket-sikolyokat feltolni a lemezfelvétel folyamán, méltán felidézve a parázás állapotát!

Közben olyan nagyon jó hírünk is van, hogy szombaton megszületett a basszusgitáros Miguel gyermeke, Olivér! Ő az első baba az Angertea családban! Most van egy kis leállás koncertfronton, szóval tavaszig nem játszunk élőben, de onnantól toljuk tovább, amit kell!

Angertea

www.angertea.com
www.facebook.com/angerteahun

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek