Hot News: Deicide – new album “In The Minds Of Evil” out now!

DEICIDE‘s 11th studio album is out now, including 11 tracks of relentless Floridian death metal by the masters of blasphemy.

“In The Minds Of Evil” is available in the following formats:
– Standard CD Jewelcase
– Limited box set (incl. CD, logo patch, poster flag and sticker)
– LP (180gr vinyl, with printed innersleeve, available on black and red vinyl)

Nuclear Blast is offering an exclusive green vinyl version (limited to 200 copies) which can be purchased here: www.nuclearblast.de

“In The Minds Of Evil” tracklist:
1. In The Minds Of Evil
2. Thou Begone
3. Godkill
4. Beyond Salvation
5. Misery Of One
6. Between The Flesh And The Void
7. Even The Gods Can Bleed
8. Trample The Cross
9. Fallen To Silence
10. Kill The Light Of Christ
11. End The Wrath Of God

DEICIDE is:
Glen Benton (vocals and bass)
Kevin Quirion (guitars)
Steve Asheim (drums)
Jack Owen (guitars)

Discography (only studio albums):
Deicide (1990)
Legion (1992)
Once Upon The Cross (1995)
Serpents Of The Light (1997)
Insineratehymn (2000)
In Torment In Hell (2001)
Scars Of The Crucifix (2004)
The Stench Of Redemption (2006)
Till Death Do Us Part (2008)
To Hell With God (2011)
In The Minds Of Evil (2013)

For more information please visit
www.facebook.com/OfficialDeicide

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Deicide – premiering the video of “End The Wrath Of God”

NorthWar

Hot News: Deicide – premiering the title track of the upcoming album

NorthWar

Hot News: Deicide – release date of “In The Minds Of Evil” announced

NorthWar

Hot News: Deicide – new album coming this fall

NorthWar

Koncertajánló: Deicide | Arvas | Sweetest Devilry | Destinity

NorthWar

Hot News: Deicide – European Tour; Work On New Album!

NorthWar

Hot News: Deicide – European Tour Confirmed!

NorthWar

Hot News: Deicide – Debut New Video Online!

NorthWar

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Részletek

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Bezár