Hírek

Huntsville Holiday – megjelent a bemutatkozó kislemez

Megjelent a nyíregyházi Huntsville Holiday bemutatkozó kislemeze Arcodra vésett sors címmel, egyelőre digitális terjesztésben. Az EP minden nagyobb zene streaming szolgáltatásban megtalálható.

A zenekar 2021 március elsején alakult Nyíregyházán, de a története jóval korábban kezdődött. Gaál Tibor és Dudás Attila már évekkel korábban elkezdte formába önteni a zenekar ötletét. A kezdeti tagkeresés nehézségein átesve, Brilló Máté, Kurucz Tamás, és Zé Bé (Honeymaze, Wayantra, Angel Rust) érkezésével vált teljessé a felállás 2022 tavaszán. Ezután kezdődött el az érdemi munka a saját dalokon, majd a zenekar stúdióba vonult, hogy rögzítse bemutatkozó anyagát „Arcodra vésett sors” címmel. A három saját dalt tartalmazó EP felvételei az MSK Sound stúdióban készültek 2022 novemberében.

A Huntsville Holiday által játszott zene stílusa nehezen behatárolható, mégis a rock és a metal alapvetően súlyos, markáns stílusjegyeket hordozó keveréke. Mentesen az öncélú művészkedéstől, a dalok műfaji besorolását a zenekar a hallgatóra bízza. A folyamatosan érlelődő, eleven felfogásban alkotó csapat dalainak szövegvilága főként a lelki folyamatok, belső útelágazások által reflektál a külvilágra, gyakran asszociatív képekkel.

Szeretnénk a dalainkat eljuttatni a szélesebb közönséghez. Mivel a zenekar elég termékeny, újabb hanganyagok felvételét tervezzük. Koncertek tavasztól várhatók, melyek részletei kapcsán hamarosan jelentkezünk.

A zenekar tagjai:

Zé Bé – ének
Brilló Máté – dob
Dudás Attila – basszusgitár, vokál
Gaál Tibor – gitár, vokál
Kurucz Tamás – gitár

Közösségi oldalak:

https://www.facebook.com/huntsvilleholiday

https://www.instagram.com/huntsvilleholiday/

https://www.youtube.com/@huntsvilleholiday

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek