Hírek

Hypothermia – Leszerződött az Agonia Records-al

A svéd rituális rock/black metál banda, HYPOTHERMIA leszerződött az Agonia Records-al. A Lifelover volt tagjait és Kall jelenlegi tagjait felvonultató banda legújabb albuma 2015 elején várható.

HYPOTHERMIA miszticizmusát ritualisztikus szerzemények jellemzik, melyeket a sámáni révület minimalista módján vezényelnek le, magukkal ragadva követőiket egy meditatív bűbájjal. Dalaikat mindig élőben veszik fel, megosztva a világgal valami őszintét és egyedit.

A banda 2001-ben alakult azért, hogy levezethessék negativitásuk hang formájában. „Lélekben és vérben lakozó ősi hagyományokat követve, zarándokutak és önmagunkat felfedező utazások során alakítunk ki lelki kapcsot egy istenséggel” – mondta a banda.

13 évnyi aktivitás után a banda, mely egy duóból lépett elő trióvá, újabb lépést tesz az ismeretlenségből kifelé és lassan egy zenekarrá fejlődik.

Kim Karlsson így kommentálta: „Hatalmas öröm és büszkeség bejelenteni ezt az egyesülést közelgő három rituális minimalista munkánkra! Két hatalmas erőként kiemelkedve az undergroundból hiszünk abban, hogy ez az együttműködés újabb szintekre emel és megmutatja követőinknek, hogy a véres veríték és elkötelezettség végül elnyeri jutalmát, így hát egy új korra emeljük kupánkat!

Tagok:

Kim Carlsson – vokál, gitár
Richard Abrams – dob
Hans Cools – gitár

https://www.facebook.com/Vemodsorkestern
http://www.unjoy.com/

Kapcsolódó cikkek

A Hypothermia bemutatja új, „Eftergöld” című számát

KMZ

A Hypothermia kész az új albumának felvételeivel

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek