Hírek

Icenap – Walls feat. Veres Gábor (Watch My Dying) új dal!

Az elmúlt időszakban megjelentettünk több kislemezt (Innerstate, Dispirit, The Singed, Rinse, Overlied) és olyan zenekarok társaságában volt szerencsénk koncertezni, mint a Watch My Dying, a Shell Beach, az Inhale Me, a Vodka For Kids vagy a Téveszme, plusz a legutóbbi lezárások alatt szerencsésen több élő stúdiókoncertünk is rögzítésre került, megjelenéseinket a hazai zenei sajtón kívül külföldi portálokon is megjelentettük, valamint a Petőfi TV-ben is többször bemutatásra kerültek megmozdulásaink. Legutóbbi nagy büszkeségünk a 2022-es debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató WMMD-különdíjának megnyerése, melyet a felhozatal egyetlen zajos metalprodukciójaként külön köszönettel fogadtunk.

A Walls a koncertjeink kezdőszáma, mióta csak együtt játszunk. Lényegében a legagresszívebb és legkeményebb szerzeményünk, így adta magát, hogy a hazai death metal szcéna legismertebb zenekarából, a Watch My Dyingból Veres Gábor tiszteletét tegye benne pár túlvilági vokálsávval. A felvételek valójában már több, mint egy éve elkészültek a Pinewood Studioban, szerettünk volna ehhez is egy nagyobb szabású videóklipet készíteni, azonban legalább ugyanennyire szerettük volna kiadni is, így most a pénteki (2022. 05. 27.) miskolci koncertünk apropóján jó ötletnek tűnt meglepetészszerűen feltölteni a dalt hangolódásképp.

Az Icenap következő koncertje 2022. 05. 27-én lesz a Miskolcon a Helynekemben, az Incercy társaságában. Következ önálló fővárosi koncertünk pedig 2022. 07. 03-án a Három Hollóban. Az őszi szezonra is tartogatunk meglepetéseket egy kisebb koncertkörút képében, melyről hamarosan további információkkal is tudunk szolgálni.

Icenap zenekar

Kapcsolódó cikkek

Új Icenap dal – California Poppy

KMZ

Auraleak, Your Last Steps, Icenap buliajánló

KMZ

Icenap – ‘See You Never’ új dal és koncertek

KMZ

Icenap – új dal és videoklip

KMZ

Icenap – interjú és stúdió session

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek