Hírek

If These Trees Could Talk – Első két albumának újrakiadása elérhető a Metal Blade Records-on

A Metal Blade Records kiadja az ohiói post rock banda, IF THESE TREES COULD TALK első két albumának, az „Above The Earth, Below The Sky”-nak és „Red Forest”-nek újrakiadását, melyek megrendelhetők ITT. Ezek mellett a banda keményen dolgozik Metal Blade debütjén, mely valamikor 2015-ben jelenik meg. A banda ITT az új albumról és az újrakiadásokról beszél, ITT pedig meghallgatható a két album exkluzív streamje.

A „Red Forest”-et a banda függetlenül adta ki 2012-ben (Science OF Silence nyomta a bakeliteket”). A 48 percet kitevő 9 dalos album produceri munkáit maguk, a hangmérnöki és mixelési munkákat Zack Kelly és Rick Fuller végezte 2011-ben a NEMeadow Studios-ban. A masterelést Will Putney kezelte, a rendezésért és dizájnért pedig Charlie Wagers felelt (Three Beas Design). Az albumot egy háromhetes teltházas 2012-es európai turné és videójátékok és filmek zenelicence-ének hada követte. A banda zenéjét több PS3 játékban, az NBC-n, MTV-n VH1-en és NFL-en, Vans reklámokban és a Sundance filmfesztiválon is hallani lehetett. A „Red Forest” csendesen lett átütő siker. A banda összesen 20.000 példányt adott el, melyből 3.000 darabot a bakelitek tettek ki.

2014 előrehaladtával a banda megkezdte harmadik nagylemezének munkálatait is. Ekkortájt környékezte meg a bandát a Metal Blade Records, és szerződtette le őket. Ennek ellenére független, teljesen önmotivált zenei megközelítésük nem fog semmit változni.

Tagok:

Zack Kelly – dob
Tom Fihe – basszusgitár
Jeff Klal – gitár
Cody Kelly – gitár
Michael Socrates – gitár

http://www.facebook.com/treescouldtalk
http://twitter.com/treescouldtalk

Kapcsolódó cikkek

If These Trees Could Talk – Leszerződött a Metal Blade Records-al, új album és újrakiadások 2015-ben

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek