Hírek

Imperium – új dal

Az Imperium nevét már 2018-ban megismerhettük a „Titkos háború” klippel. Most eljött az idő, hogy megismerjük „A holtak nevében” második dalt.

Matláry Miklós mondta: „A múlt évben is sajnos sok baráttól, zenésztárstól, ismerőstől vettünk végső búcsút, és sokunkat megérintett a halálos kór. Zenészóriások, legendák hagytak el minket. Ezt a dalt nekik szenteljük, szóljon ez a dal az ő emlékükre, és arról, hogy soha nem adjuk fel.

Az album 2022 tavaszára várható, ha minden jól alakul. Előreláthatólag 11-12 dal kap helyet a lemezen, amelyen három feldolgozás lesz és sok vendégzenész is hozzájárul az Imperium színesítéshez, mint pl. Szijártó Zsolt, aki A Holtak nevében dalon feljátszotta a gitárszólót.

A holtak nevében zenéjét Matláry Miklós mellett a basszusgitáros Ispán András írta, a dalszöveg Miklós azonnal felismerhető karakterével, sajnos nagyon is aktuális. Az Imperium tagsága (Dr. Jekyll – ének, Matláry Miklós – billentyűs hangszerek, Ispán András – basszusgitár, Rusity Vlado – gitár, Németh Attila – dobok) erre a dalra kiegészült egy remek gitárszóló erejéig Szijártó Zsolttal (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela).

Az Imperium korábban egy Kalapács-feldolgozás számot is közzé tett, amit itt tudtok megtekinteni:

Dr. Jekyll – ének
Matláry Miklós – billentyűs hangszerek
Ispán András – basszusgitár
Rusity Vlado – gitár
Németh Attila – dobok

Kapcsolódó cikkek

A motoros életérzés bűvöletében – Dupla dalpremier az Imperiumtól: Országút az Égre / Highway to Heaven

KMZ

A szerelem árnyéka – Új Imperium dal (és videoklip) a ‘Make Love, Not War’ jegyében

KMZ

Imperium – Új Matláry Miklós (Nevergreen) projekt a láthatáron, meghallgatható az első dal

KMZ

KME videók: Imperium, Der Weg Einer Freiheit, Green Death, Fear Factory, Universal Mind Project, Abnormality, NilExistence, Whispered, Scorpion Child

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek