Hírek

In The Woods… – Leszerződött a Debemur Morti Productions-szal

A Debemur Morti Productions büszkén jelenti be, hogy leszerződtette a norvég legendát, IN THE WOODS…-ot.

A banda tagjai jelenleg:

C:M. Bottery – basszusgitár
Botteri – gitár
Anders Kobro – dob
Tommy S. Halseth – vokál

IN THE WOODS… öröksége magáért beszél: a grandiózus „Heart Of The Ages”-től a hihetetlen „Omnio”-n át egészen a vizionárius „Strange In Stereo”-ig, mely eddigi utolsó nagylemezük, a norvégok mindig sikeresen meglepték és elkápráztatták a hallgatót.

Augusztusban a banda elhintette, hogy visszatér:

Az erdő tele van fákkal, van amelyik öreg, van amelyik nem. Van, amelyiket kivágták, valamelyiket újrahasznosították, némelyek pedig még mindig állnak, meghazudtolva a természet kegyetlenségét. Ez vonatkozik a kristiansand-i bandára is.

Néhány fa úgy döntött, hogy ismét elődugja ocsmány fejét azzal a tervvel, hogy felvesznek egy kétalbumos conceptet. Ez már 1999-ben készen volt, de egyértelmű okok miatt elmaradt, miután a banda feloszlatta az In The Woods…-ot.

A hónapban a tagok összeülnek majd, próbálnak, dolgoznak és finomítanak, annyi időt szentelve az egészre amennyi kell, hogy az In The Woods… a legjobb minőségben, tökéletes formában folytathassa örökségét. Az első rész felvétele 2015-re van tervezve.

A 14 évvel ezelőtti, december 29-i kristiensandi búcsúkoncert előtti időszakban a banda több tagváltáson is átesett. De a mag, amit az eredeti dobos, Anders Kobro és a Botteri ikrek alkottak, mindig is megmaradt. A mostani felállás a fent említett három úriember mellett sok más zenészt is tartogat, akiket hamarosan bejelentünk – egy megfelelő utóddal aki be tudja majd tölteni Oddvar szerepét, aki tragikus körülmények között elhunyt tavaly. Nyugodj békében testvér, mindig is hajtóereje leszel az In The Woods…-nak.”

Egy hosszabb beszélgetés után természetes volt a banda és a Debemur Morti Productions közötti együttműködés.

Kobro így kommentálta: „In The Woods… egyszerre büszke, boldog és szerencsés, hogy leszerződhet egy ilyen kiváló kiadóval, mint a Debemur Morti. Augusztusban jelentettük be, hogy a banda egy új albumon dolgozik (sok anyagot már 1999-2000 környékén megírtunk,). Most, 14 évvel később végre újra összeállt a csapat és úgy döntött, folytatja az „In The Woods…”-ot ott, ahol abbahagyta. Rettentő izgatottak vagyunk, hogy végre folytathatjuk azt, amit szeretünk, még nagyobb lelkesedéssel és kreativitással, mint előtte. Az, hogy a bandának egy ilyen kiadóval van szerencséje együtt dolgozni, az kiváltság. Az In The Woods… számára a tudat, hogy jövőbeli munkáink biztonságáról olyan úriemberek gondoskodnak majd, akik ugyan azt a szenvedélyt és szeretet érzik a zene művészete iránt mint mi, az a legfontosabb.

És mindaz, ami volt, az újra lesz! Magasba hát a kürtökkel, és kiáltsuk hangosan „SKÅL”!”.

T.S. Halseth így egészíti ki: „Vissza kellett térnünk és ezt minden szempontból jól kellett csinálni. Sok érdeklődő kiadó felvette velünk a kapcsolatot miután bejelentettük a visszatérésünket, sokan közülük régóta fennálló, és nagy tiszteletnek örvendő kiadó volt, de végre megtaláltuk otthonunkat a Debemur Morti Productions-nál. Köszönjük mindenkinek, akik felajánlották segítségüket és tanácsokkal és támogatással láttak el minket ehhez a döntéshez vezető utunk során.

A Debemur Morti megmutatta, hogy elsősorban a zene művészete iránt ég bennük a szenvedély. Megvan a jó hozzáállásuk és késztetésük, és bizonyították, hogy hajlandóak mindent megtenni, ha arról van szó, hogy egy kiadványukat különlegessé kell tenni. Ez a megfelelő otthon… az In The Woods…-nak

A banda jelenleg történelmének legújabb mérföldkövét jelentő anyagán dolgozik. A Debemur Morti Productions büszkén jelenti be, hogy új távlatok magját hintette el az In The Woods…-ban.

https://www.facebook.com/inthewoodsomnio

Kapcsolódó cikkek

Helyszínváltozás: In The Woods… és Saturnus co-headline turné a Dürer Kertben!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek