Hírek

Inexorable kiadja új EP-jét az Unholy Prophecies-en keresztül!

A nihilista és borús német death metál INEXORABLE leszerződött az UNHOLY PROPHECIES-el „Nigrum Cuniculum” című új EP-jük kiadására. Ezen az EP-n három vadiúj dal és három feldolgozás (Mayhem – „De Mysteriis Dom Sathanas”, Immolation – „I Feel Nothing, Mysticum (Black Magic Mushrooms”) is megtalálható majd. Az egyik új dal címe „Portals”, a másik kettő címét hamarosan felfedik. 200 kézi számozású példányt fognak nyomni pro-tape és pro-cover formátumban.

A banda ismét a halálról, pusztulásról, sötétségről és a legtöbb létből szivárgó ürességről ír. A felvétel Jan Weidauer (http://www.tad-studio.de) Time And Dust stúdiójában lesz Chemnits-ben (Németország). Jonty Lava (HERETIC) is részt vesz majd. A kezdés szeptemberben lesz, a kiadás pedig 2014 októberének végére várható.

További részletek és az albumborító hamarosan bejelentésre kerül.

Az INEXORABLE a határok átlépéséről és az akadályok lebontásáról szól. Sötét és morbid hangzása arra vár, hogy lelki szemeidnek megmutathassa múlandóságod. Nihilizmus, komorság és az elkerülhetetlen halál az, ami INEXORABLE zenéjét inspirálja.

Legutóbbi EP-jével, a „Morte Sola”-val az INEXORABLE ismét dokumentálta az őrületet ami a világi küzdelmekből fakad. Ideje bemutatni következő kiáltványukat: „Nigrum Cuniculum”. Készüljetek, mert nincs remény! Hisz a halál hatalmas és mi hozzá tartozunk!

A teljes „Morte Sola” EP meghallgatható a banda Bandcamp oldalán. Az EP csak 1000 példányban jelent meg digipack formában.

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek