Hírek

Infernal Manes – Kiadja klasszikus demóját Iscariah új kiadójánál

Norvégia nyugati partjairól érkezett közénk az INFERNAL MANES, heavy metált hozva mindazoknak akik a dicső napokra esküsznek! A banda újra kiadja kultikus demóját, a „Battle Of Souls”-t limitált példányszámú bakelit LP-n január 12-én az Edged Circle Productions-on keresztül, mely a metál veteránjának, Iscariah-nak (Immortal, Necrophaghia) legújabb kiadója.

A kilencvenes évek közepén alakult banda adott néhány exkluzív koncertet és sebesen maga köré toborzott az underground legsötétebb zugaiból egy keménymagot. Az NWOBHM és korai rock bandák – mint a korai Scorpions, Judas Priet, Mercyful Fate, Manilla Road, Accept és Iron Maiden – leplébe burkolózva INFERNAL MANES rengeteg demót készített mielőtt 2004-ben elkészítették volna első profi felvételüket. Nem sokkal utána énekes TJ Cobra kilépett a bandából, de ennek a mostanra már kultusz státuszú lemeznek öröksége végre meglátja a napvilágot bakeliten, remixelve, olyan hangzással, amilyen mindig is lenni akart: vigyázzatok és csatlakozzatok a „Battle Of Souls”-ba!

„Infernal Manes” tracklist:

1. Symphony Of War
2. Infernal Manes
3. Mind Destructor
4. True Force Of Power
5. Battle Of Souls
6. Come To The Sabbath

A banda napjainkban is aktív, jelenleg pedig 2015-ben megjelenő debüt nagylemezük anyagát írják. A tagok között olyan bandákból vannak emberek, mint a Deathcult (Norvégia), Taake, Gaahlskagg és Deed To This World.

www.edgedcircleproductions.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek