Hírek

Ingested – „The Divine Right Of Kings” videó

INGESTED összeállt a Terrorizerrel, hogy bemutathassa legújabb dalszövegvideóját a „The ARchitect Of Extinction”-ről. Nézzétek hát meg a „The Divine Right Of Kings” videóját, melyen a manchesteri slam banda őrjöng: Terrorize.it/aWHT

Jason Evans így kommentálta: „A „The Divine Right Of Kings” az első dal a „The Architect Of Extinction”-ről, és ott folytatja, ahol a „Revered By No One, Feared By All” befejezte. Nem más, mint a gyűlölködő önimádat legmagasabb szintje, ami eláraszt a zúzós slamekkel és géppuskaszerű blastbeatekkel. A videót Craig Gowans (Bleed From Within) készítette és kiváló munkát végzett. Tökéletes bemutatója új albumunknak, reméljük ti is akkora élvezettel fogjátok hallgatni, amekkora élvezettel mi csináltuk!

Az album mixelését Christian Donaldson (Cryptopsy) végezte, a borítót pedig Toshihiro Egawa készítette, aki egyúttal a banda debütlemezének borítóját is csinálta. Az album megjelenése 2015. január 12-én várható a Century Media Records-on keresztül Európában, és január 27-én Észak-Amerikában.

Tracklist:

1. The Divine Right Of Kings
2. Narcissistic Apathy
3. Endless Despondency
4. The Heirs To Mankind’s Atrocities
5. I, Despoiler
6. Penance
7. A Nightmare Incarnate
8. Extinction Event
9. Amongst Vermin
10. Rotted Eden

facebook.com/ingesteduk

Kapcsolódó cikkek

Cannibal Corpse, Dark Funeral, Ingested, Stormruler – Koncertbeszámoló

Herczeg Frigyes

Ingested – Új albumrészletek

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek