Hírek

Ingested – Új albumrészletek

A mancuniai slam banda, INGESTED az egyik legvadabb angol death metál bandaként híresült el. A büntető ütemek, hatalmas riffek, állatias vokál és a villámgyors sebesség csak néhány fegyver a banda zenei arzenáljában.

2015-ben pedig INGESTED visszatér eddigi legsúlyosabb alkotásukkal a „The Architect Of Extinction” formájában, melyet Christian Donaldson mixelt a borítót pedig Toshihiro Egawa készítette. Az album 2015. január 12-én jelenik meg a Century Media Records-on keresztül Európában.

Jason Evans (vokál) így kommentálta: „Három album és két EP kellett ahhoz, hogy megtaláljuk a hangzásunk, a zenei identitásunk. Ez az album az INGESTED vegytiszta formája; nihilista, földbezúzó death metál. Minden szó, gitár riff és dob ütem őszinte, ezúttal kibaszott komolyan gondoljuk. Ez az az album, amit mindig meg akartunk csinálni, ez a THE ARCHITECT OF EXTINCTION.

Ismét Toshihiro Egawa tehetségét kértük fel, akivel már a debütalbumon, a „Surpassing The Boundaries Of Human Suffering”-en is dolgoztunk, hogy megint egy lenyűgöző, brutális mesterművel egészítse ki lemezen megörökített hangtámadásunkat. Az album mixelését Christian Donaldson (Beneath The Massacre, The Last Felony, Cryptopsy) végezte, vendégszerepben pedig Julian Kersey (Aegaeon), Taylor Wlentjes (The Kennedy Veil), James Schuster (Eighty Thousand Dead, Delusional Parasitosos) és Alex Terible (Slaughter To Prevail) hallható, akik mind saját maguk alkotta brutalitásukat adták a lemezhez. Ez eddigi legkifejezőbb munkánk és alig várjuk, hogy a világra szabadítsuk.”

Tracklist:

1. The Divine Right Of Kings
2. Narcissistic Apathy
3. Endless Despondency
4. The Heirs To Mankind’s Atrocities
5. I, Despoiler
6. Penance
7. A Nightmare Incarnate
8. Extinction Event
9. Amongst Vermin
10. Rotted Eden

facebook.com/ingesteduk

Kapcsolódó cikkek

Cannibal Corpse, Dark Funeral, Ingested, Stormruler – Koncertbeszámoló

Herczeg Frigyes

Ingested – „The Divine Right Of Kings” videó

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek