Hírek

Inquisition – „Magnificent Glorification of Lucifer” új albumborítót kap!

Az INQUISITION bemutatta a 2004-es klasszikusának, a ‘Magnificent Glorification of Lucifer‘ újrakiadásának artworkjét, aminek kiadását 2015.03.23-ra tervezik.

Az újrakiadások művészeti megvalósítását az elismert Paolo Girardi végezte, aki az INQUISITION legutóbbi albumának, az ‘Obscure Verses For The Multiverse’ (2013) borítóját és készítette. A kiadás az eredeti artworköt is tartalmazni fogja. Girardi borítói egy átfogó koncepció részei, és ezeket sorban kell értelmezni. Rejtélyes munkájáról többet tudhatunk meg az utolsó újrakiadásban.

A ‘Magnificent Glorification of Lucifer‘ előrendelhető a Season of Mist shop oldalán többféle formátumban is, többek között erősen limitált bőrkötésben. Az újrakiadás két bónuszt is tartalmaz: „Within The Red Hellfire We Burn” és „May The Rays Of A Fullmoon Shine Upon Us”!

Az INQUISITION az európai turnéjuk nyugat-európai részének végéhez közeledik. Az amerikai black metál duóhoz a finn ARCHGOAT, a svéd ONDSKAPT és az orosz BLACKDEATH csatlakozott – az utolsó négy keleti állomás kivételével.

Tour:

06/02/2015   BE    Huy               Atelier Rock
07/02/2015   DE    Weinheim      Cafe Zentral
11/02/2015   LV   Riga                 Nabaklab
12/02/2015   EE   Tallinn               Tapper
13/02/2015   RU   Saint Petersburg  Phoenix
14/02/2015   RU   Moscow               Seven

Az INQUISITION bejelentette a teljes albumkatalógusok újrakiadását exkluzívan a Season of Misten keresztül, és előzetes időpontokkal is szolgált.

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy csak a Season of Misten keresztüli kiadások hivatalosak. Minden más kiadás nem más mint egy bootleg, és az alkotók meglopása. Az egyetlen kivételt a hivatalos amerikai kiadások jelentik a Hells Headbangers Records kiadó által. Ezeket egy későbbi időpontban majd felváltják a Season of Mist kiadások.

Az INQUISITION kultikus debüt albuma, az ‘Into The Infernal Regions Of The Ancient Cult’, melyet eredetileg 1998-ban adtak ki, 2015.01.26-án újrakiadásra került, és megrendelhető a Season of Mist shop-ból.

A banda második albumának, az ‘Invoking the Majestic Throne of Satan‘ újrakiadása 2015.02.23-ra van tervezve. Az előrendelések megkezdődtek a Season of Mist shop-ban.

A maradék két INQUISITION újrakiadás körülbelüli dátuma:

‘Nefarious Dismal Orations’ (2007)
2015 május

‘Ominous Doctrines of the Perpetual Mystical Macrocosm’ (2011)
2015 június

Az INQUISITION turnéztatni fogja legújabb, ‘Obscure Verses for the Multiverse‘ című albumát, ami teljes egészében streamelhető itt.

Az „Obscure Verses for the Multiverse” egy látomás. Ez az album egy fordulópont lesz az INQUISITION folyamatos felemelkedésében a sáros undergroundból a black metál szcéna meghatározó alakjai közé. Nem lehet megtagadni azt a stilisztikai hatást, melyet az IMMORTAL fejtett ki az amerikaiakra. Durva de dallamos és fülbemászó riffek tökéletesen keverednek a sötét, modoros részek kitöréseivel, melyet a hollószerű hörgő ének erősít. Az INQUISITION hiteles, zeneileg minőségi, és nagy tábora van, melyet a több évnyi erőteljes élő show-ik gyarapítottak izmos kiadásaikkal karöltve. Így másztak fel a legaljáról kezdve kifogyhatatlan energiával és tudásukba vetett hitükkel. A keményvonalas rajongók kritikus tömege a Hellfesten mutatkozott meg, ahol a banda több, mint 10.000-es tomboló közönség előtt játszott. Az INQUISITION a Washington állambeli Seattle-ből származik, habár a frontember Dagon eredetileg a dél-amerikai Kolumbiában alapította a zenekart 1989-ben. Eleinte a thrash metál nyomdokaiban lépdeltek, amit Dagon az „első fejezetnek” hív. Három demot adtak ki ebben az időszakban, mielőtt a zenészek visszaköltöztek az USA-ba 1996-ban. Dagon itt találkozott a dobos Incubus-szal, aki 1997-ben csatlakozott. A duó elkészítette első albumukat, „Into the Infernal Regions of the Ancient Cult” címmel (1998), ami nagy hatást fejtett ki a black metal körökben. Minden rákövetkező albummal egyre mélyebbre nyúltak a gyökereik a szcénában, de egy vitatható reputációjú kiadóhoz való nem tudatos szerződésük miatt nem értek el az európai mainstream körökbe. Ez mostantól megváltozik. Az INQUISITION készen áll mindenre, és nyitottan válaszolnak bármilyen kérdésre. Az „Obscure Verses for the Multiverse” sötét dicsőségre hivatott. Légy tanúja a fekete szörny felemelkedésének!

Tagok:
Dagon: gitár, ének
Incubus: dobok

www.facebook.com/inquisition.official

Kapcsolódó cikkek

Black metal fesztivál a Barba Negrában – Septicflesh, Inquisition, Sear Bliss, Christian Epidemic és Odius

KMZ

INQUISITION – Bloodshed Across The Empyrean Altar Beyond The Celestial Zenith

Azagtoth

Inquisition – „Vortex From the Celestial Flying Throne of Storms” (Official Premiere)

KMZ

Inquisition – A teljes diszkográfiája megjelenik a Season Of Mist kiadónál

KMZ

Inquisition – Januárban megkezdi európai turnéját

KMZ

Inquisition és Weedeater januári újrakiadások

KMZ

Inquisition – Elkezdte az európai turnéját!

KMZ

Hot News: Inquisition announce European summer tour!

KMZ

Inquisition, Svoid, Kolp, Necroratory – Koncertbeszámoló

Jillian

Hot News: Inquisition stream full album!

KMZ

Hot News: Inquisition premiere new track!

KMZ

Hot News: Inquisition premiere second track!

KMZ

Hot News: Inquisition premiere lyric video!

KMZ

Hot News: New Inquisition album detailed

KMZ

Hot News: Season of Mist News – Inquisition, Blacklodge, Engel, Carach Angren, Black Sheep Wall

KMZ

Inquisition, Csejtey – Koncertbeszámoló

Gwanath

INQUISITION – Into The Infernal Regions Of The Ancient Cult (Reissue)

Dr. Feelgood

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek