Hírek

Insanity Reigns Supreme – „Unorthodox” részletek

A belga death metál veteránja, INSANITY REIGNS SUPREME 2015. január 16-án fogja kiadni negyedik stúdióalbumát „Unorthodox” címmel a Shiver Records-on keresztül.

Az album új fejezetet jelent a 25 éve fennálló banda pályafutásának mindent beborító sötétségében.

2009-es sikerük, az „Occultus Insanus Damnatus” folytatásaként az új anyag izgalmasan ötvözi a dühös black és death metált a doom síri komorságával, mellyel folyamatosan, új irányokból lepi meg és kelti fel a hallgató érdeklődését. Az emberi természet kettőssége és annak hátborzongató következményei körül forog az „Unorthodox”.

Tracklist:

01. The Conjuring
02. Ov Fire
03. Throne of One
04. Torment
05. Moonlight Sacrifice
06. By the Blood of the Beast
07. Cursed be the Faithful
08. The Calling
09. Opposer
10. Satanas Rex Inferis
11. Serpent Ov Fire

A lenyűgöző borító – melyet Septic Flesh frontembere, Seth Siro Anton tervezett – és a kísérteties dalszöveg felfedi a vadállatot ami mindannyiunkban lakozik. Az album slipcase kiadása tovább fokozza az ember kies valóságának képét két újabb borítóval, elrejtett részletekkel és leplezett utalásokkal.

Seth Siro Anton így szólt: „Mindig sötét öröm, ha az Insanity Reigns Supreme-el dolgozhatok. Ennek a projektnek a borítója kétséget kizáróan az egyik legbizarrabb amit valaha készítettem miközben megpróbáltam felfedezni a sötét varázslatok groteszkségének csodáit.

Az albumot a Stage One Studios-ban vettik fel Andy Classennel, akit leginkább Belphegor, Legion of the Damned és Destruction munkásságáról lehet ismerni.

A banda így nyilatkozott: „A stúdió soha nem volt még ennyire megfeszített, szükség volt mindegyik tagra, hogy sikeres legyen. Andy a határainkat feszegette, a végeredmény pedig tisztán mutatja ezt a lendületet.

https://www.facebook.com/InsanityReignsSupreme

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Usurpress, Zeit, Insanity Reigns Supreme, Rage, Wolf Hoffmann, Sunburst, Harakiri For The Sky, Needless

KMZ

Insanity Reigns Supreme – Opposer (Lyric Video)

KMZ

Insanity Reigns Supreme – Ov Fire (Lyric Video)

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek