Hírek

Invasion – „Destroyer Of Mankind” felvétele

Az USA-beli viszályt szító és halált osztó INVASION visszatért és a stúdióba készülődik, hogy felvehesse negyedik CD-jét „Destroyer Of Mankind” címen.

Gitáros és énekes Phlegm így kommentálta a banda helyzetét:

Az anyagot év elején kezdtük el próbálni de sajnos eredeti dobosunk, Crusader lebetegedett, így az írás addig állt amíg a lehetőségeinket taglaltuk. Aztán az ő beleegyezésével találtunk egy helybéli új dobost, Diabolicont, aki vállalta, hogy betölti Crusader helyét amíg ő felépül betegségéből. Még két dalon dolgozunk, de lehet hogy azokat jövőbeli CD gyűjteményeken fogjuk majd kiadni, vagy esetleg egy split bakelit keretében.

Mikor harmadik kiadványukon, az „Orchestrated Kill Maneuver”-en hallható svéd death metal hangzásról kérdezték, Phlegm így nyilatkozott: „A harmadik kiadvány hangzása olyasvalami, amit már azóta terveztünk hogy a debüt „Conquered” megjelent a The Plague kiadónál még 1999-ben. Szerintem nem nagyon fogjuk variálni a gitárhangzást, mivel az olyasmi, ami az átfogó INVASION hatást eredményezi. Túl nagy hogy figyelmen kívül hagyjuk.

A kiadvány borítóját a Cursed Productions vezetője, Ray Miller készíti. A felvételi sessionökön feltűnik majd Thomas Brander gitárjátéka (GODS NUM SKULL).

Eddig megjelent lemezeik:

Conquered  [1999, The Plague Records]

Berserk Artillery Barrage [2001, Forever Underground Records]
Orchestrated Kill Maneuver [2010 Rotting Corpse Records]

www.facebook.com/InvasionUSA
www.reverbnation.com/invasion7

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Invasion „…And So It Begins” – Cover, Tracklist, release date: 28th June 2013

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek