Hírek

Itt a Prometheus – megjelent a Project for a Better Dream új klipje!

2022. január 16-án hosszú hetek várakozása után megérkezett a Project for a Better Dream új klipje, a Prometheus. A dal az elmúlt évek változásaira és nehézségeire reflektál, illetve az azokból való kilábalásra. A klip készítésében a No Total Films volt segítségükre.

A Project for a Better Dream 2015-ös nagylemeze után 2022-ben egy újabb EP-vel tér vissza, amelyet Ascension címmel jelentetnek meg. De ahogyan ígérték, mással is készülnek a 2022-es év elejére: a kislemez egyik számához, a Prometheus-hoz egy ütős klipet is forgattak, amely 2022. január 16-án este jelent meg közösségi média oldalaikon és Youtube csatornájukon.

A zenekar az elmúlt napokban több képet is megjelentett a facebook oldalán, amelyben bepillanthattunk a színfalak mögé. A szegedi No Total Films csapatának nagyon hálásak a tagok, hiszen a dal hangulatának megfelelően a klip is szó szerint elég „rázósra” sikeredett.

Nagyon hálásak vagyunk a srácoknak, hogy ilyen szuper anyagot forgattak nekünk, teljes őrület, pontosan olyan, ahogy szerettük volna!” – mondta Szabó Dávid, a zenekar basszusgitárosa.

A csapat az elmúlt években sok változáson ment keresztül: az Ascension-t új énekesük, Lugosi Gergely „G” közreműködésével vették fel, aki a dalszövegek szellemi szerzője is egyben. Így nyilatkozott a számról, amelyhez a klip készült: „A Prometheus volt az első szám, amihez szöveget írtam, miután beléptem a bandába. Az egész dal nem más, mint egy nagy energiahullám, amelyben a görög mitológiából ismert Prometheus-ról van szó. Vagy Ridley Scott Alien Prometheus filmjéről, ahogy tetszik.” – mondta az énekes.

A Project for a Better Dream a teljes lemezt 2022. február 1-én jelenteti meg, amely szintén sok újdonságot fog tartogatni a közönség számára. Addig is a megjelenéssel kapcsolatos részletes információkat és kulisszatitkokat a közösségi média oldalaikon osztják meg a követőkkel.

Kapcsolat:

Facebook

Instagram

Youtube

Spotify

Kapcsolódó cikkek

Mesterséges intelligenciával erősít legújabb klipjében a Project for a Better Dream

KMZ

Project for a Better Dream, Flout, Before The Last Breath – még egyszer nem fogunk visszatérni, inkább itt maradunk

KMZ

Visszatérő koncert: ismét színpadon a Project for a Better Dream

KMZ

Project for a Better Dream – itt a tavasz, friss tartalommal készül a magyar metalcore zenekar

KMZ

Megérkezett az idei év nagy dobása, az Ascension!

KMZ

Rebirth után Ascension: Új lemezzel tér vissza a Project for a Better Dream

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek