Hírek

Itt az ősz, indul a klubszezon a Barba Negrában is!

Ahogy eljött az ősz, úgy jött el a klubszezon a Barba Negra 12 hónapon át tartó zenei maratonjában. A Barba Negra Track zárása után, szeptember végétől a Barba Negra klubba érkeznek a legjobb hazai és külföldi produkciók.

Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye a Barba Negra Track, április végétől szeptember közepéig volt nyitva és pár hónap alatt olyan előadókat nemzetközi produkciókat invitált színpadjára, mint a Black Stone Cherry, a The Dead Daisies, Joe Satriani, a Slipknot frontember Stone Sour projektje, a Shinedown, az Ugly Kid Joe vagy a Sons of Apollo. Ez utóbbi négy zenekar ráadásul első alkalommal lépett fel Magyarországon. Népszerű hazai pop valamint rock produkciók váltották heti több alkalommal is egymást, voltak jubileumi koncertek, lemezbemutatók, fesztiválok az idén ötödik évét ünneplő helyszínen. A Track népszerűségét jól mutatja, hogy számtalan formáció teltház előtt léphetett fel Budapesten, a nyár legemlékezetesebb bulija marad az Ossian frontemberének hatvanadik születésnapját ünneplő, a Road látványos nyárzáró, a már említett Stone Sour, vagy az első Trackfestet jegyző Majka és Horváth Tamás koncertje is. A sikeres évet záró Barba Negra Track jövőre még nagyobb fokozatra kapcsol, a hazai és nemzetközi programkínálat bővítése mellett, a nézőtér és a zenekarok kényelmét szolgáló backstage terület is ráncfelvarráson esik át.

Szeptember 28-án indul a Barba Negra Club nyolcadik szezonja. A több mint száz koncertből, már most jó pár teltházas és a klub történetében először most érkezik a legtöbb, közel harminc nemzetközi produkció a Prielle Kornélia utcába.

A Barba Negra klubban tartja lemezbemutató koncertjét az AWS, a koncert már most teltházas. Lovasi András pár napja hirdette meg a nyáron sikerrel színpadra vitt Lovasi ’18 estjének harmadik előadását, amiből kettő már teltházas, csakúgy mint a német power metal banda Powerwolf koncertjére sem lehet belépőt váltani.

Novemberben az Alvin és a Mókusok, decemberben a Paddy and the Rats tart különleges dupla napos hétvégét, születésnapi nagy bulival készül a Hollywood Rose és a Kiss Forever Band, majd a Sing Sing és a Sex Action, lemezpremierrel jön Horváth Tamás, december 8-án a Road, karácsonykor az Edda, szilveszterkor pedig a Kowalsky meg a Vega várja a Barba Negra klubba érkező rajongókat.

Dub FX, Godsmack, Primal Fear, Axel Rudi Pell, Stratovarius, Rotting Christ, Lordi, The Dead Daisies és még jó pár név a nemzetközi, Pokolgép, Dalriada, Leander Kills, Depresszió, Boom Boom, F.O. System, Hiperkarma, Hobo, Lord, Ismerős Arcok, a hazai kínálatban.

A Barba Negra Club befogadó képessége véges, a jegyek valamennyi koncertre vészesen fogynak, ezért érdemes a programokra elővételben belépőt váltani. Figyelemre méltó statisztika, hogy már 2019-ben is több koncertre a jegyek hetven százaléka elfogyott. Nagy jubileumok, születésnapok és nemzetközi turnék állomása lesz a következő évben is a legnagyobb budapesti klub.

További részletek a Barba Negra Music Club weboldalán: http://musicclub.barbanegra.hu/

Jegyek a ROCK1 webshopban: https://jegy.rock1.hu/

Barba Negra a Facebookon: https://www.facebook.com/BARBA.NEGRA.HUNGARY/

Barba Negra az Instagramon: http://instagram.com/barbanegrahungary

Barba Negra a Twitteren: https://twitter.com/BarbaNegraBP

Kapcsolódó cikkek

Teltházas Kaleo koncerttel nyitott, és nagyágyúkkal (Machine Head, Rasmus, Arch Enemy, Amon Amarth, Behemoth) folytatja a Barba Negra új rendezvénycsarnoka a következő napokban

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek