Hírek

IV. Akela Szilveszter – S8 Underground Club (2015.12.31.)

Immáron negyedik alkalommal gyűlnek össze a Farkasok az év utolsó napján! Ebben az évben ismét új helyszín, a belvárosi S8 Underground Club ad otthont, a már szokásossá vált év végi Akela Szilveszternek. A hagyományoknak megfelelően ismét hatalmas bulira számíthatnak a rajongók, idén két teremben és összesen kilenc együttessel! Magyarország egyik legnépszerűbb thrash-metal zenekarán kívül színpadra lép a 213 – Hungarian Slayer Tribute Band, a Black Sequoia, a Fall’N Angels, a Skannibals a ’tilldie Project, a Pango Alkesz és a Limbless. Katona „Főnök” László, farkasbőrbe bújt bandájával, minden bizonnyal idén is  fergeteges műsorral vezeti az újévbe rajongóit. A dínomdánom természetesen most is a kifulladásig tart, a belépőkhöz pedig VBK és virsli jár. Sok! Sok! Sok! Akelások!

III. Farkasok Szilvesztere:
2015. december 31.  (csütörtök)
Kapunyitás: 17.30, koncertkezdés: 18.00
Program: Akela, 213 – Hungarian Slayer Tribute Band, Black Sequoia, Fall’N Angels, Skannibals,  ’tilldie Project, Pango Alkesz,  Limbless, Rockdiszkó
Belépő: 2500 Ft, elővételben 2016 Ft.
Az elővételi jegyeket, személyesen a helyszínen nyitvatartási napokon (december 27-én, 29-én és 30-án) lehet megvásárolni. December 27-ig a szervezes@musicon.hu E-mail címen, vagy a Musicon.hu Facebook-profilra írt privát üzenetben lehet megrendelni.

Esemény:
https://www.facebook.com/events/444606905724150/

Akela:
https://www.facebook.com/AkelaJungleBook
https://www.youtube.com/watch?v=89ZZBGr-D_o

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek