Hírek

Jen Majura lett az Evanescence új gitárosa

A német metál lady, JEN MAJURA (EQUIBLIBRIUM, KNORKATOR) lett hivatalosan is az EVANESCENCE nevű amerikai rock/metál banda új gitárosa.

Az EVANESCENCE kiötlője és énekese, Amy Lee a következőket kommentálta:
Nagy hírünk van számotokra.
Két album és számtalan világ körüli kaland és koncertfellépés után véget ért Terry ideje az Evanescence bandával. Bármennyire is nehéz dolog ez, abban mindannyian egyetértünk, hogy ez a legjobb döntés mindenki számára. MINDIG is szeretni fogunk Terry, és a világ összes boldogságát, egészségét és szeretetét kívánjuk neked!

Most pedig jöjjön a bejelentés izgalmas része: Hölgyeim és uraim, íme Jen.

Miután az egész világot átkutattuk, Németország déli részén megtaláltam az Evanescence hiányzó darabját. Úgy játszik mint egy gazfickó, úgy énekel mint egy angyal, és úgy nevet, mint egy nagyszerű barát. Eltöltöttünk közösen pár napot New Yorkban kísértetiesen hasonló élettörténeteket, sushit, művészi inspirációt, más emberek cipőit, és rengeteg nevetést osztva meg egymással! (Oké, és lehet bennünk volt pár italka is).
Nagyon izgatottak vagyunk, hogy együtt játszhatunk ősszel, és hogy egy teljesen új szintre emelhetjük a koncerteket. Már alig várjuk! Tudom, hogy meg fogjátok adni neki azt a szeretetet és tiszteletet, amit egy erős és tehetséges nő megérdemel. Nem is lehetnék boldogabb, hogy őt üdvözölhetem új nővérünkként.
U.i.: Most jött el annak az ideje, hogy megosszátok velünk a kívánságaitokat a setlistre vonatkozóan, hiszen éppen azon dolgozunk! Bármi lehetséges! Szóval hagy szóljon!!!”

www.jenmajura.com  | www.evanescence.com

Kapcsolódó cikkek

Evanescence – Koncertbeszámoló

Verebelyi_Gabor

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek