Hírek

Júniusi Hegy’ praktika – hó végéig használd ki a diákod!

A sulinak végre vége, de a diákigazolványod most hasznos igazán: június 30-ig még vehetsz vele diákbérletet a Hegy’re. Így a legütősebb koncertek és a legpörgősebb bulik mellé simán belefér mindig még egy fröccs, meghívhatod lángosra a csini szöszit, aki melletted sátrazik, és a kényelmes hazaútra is van tippünk. A MÁV is kedvezményt nyújt és segítünk a szálláskeresésben is.

Idén először diákjeggyel és diákbérlettel is jöhettek a Hegy’re, amit június végéig még megválthattok. Magyarországi iskolák nappali tagozatos diákjaiként így az eddigieknél is jobban jártok a Hegyaljával, hiszen a Slayer, a Mastodon, a Guano Apes, a Parkway Drive, az Airbourne, a Kosheen, a Scooter, a Heaven Shall Burn, a Ladytron és a többi külföldi produkciók mellett a legjobb magyar bandák fellépéseit mindössze egy nagykoncert áráért bulizhatjátok végig a négy nap alatt.

A bérletet 13.500 forintért megvehetitek mobilon, pár kattintással a neten is, itt, itt és itt, és a jergyirodákban, akár üdülési csekkel is. A hozzátok legközelebb eső jegyárusító helyet könnyedén megkereshetitek itt.

Tokajba le, környékre fel!

Diákkal vagy anélkül: féláron jöhettek a fesztiválra vonattal, hiszen a MÁV idén is 50%-os kedvezményt ad az útra, olvassátok el a részleteket! Ha nem akartok a csomagokkal a vasútállomásig menni, otthon felvesz, és egyenesen a Hegy’re hoz benneteket a Hegy’busz, 5000 forintért. A buszt telefonon rendelhetitek meg, itt megtaláltok minden tudnivalót.

Ha nem akartok sátrazni a Hegy’en, vagy ha 11 év után idén körülnéznétek egy kicsit a környéken is, meglepődtök, milyen sok helyen várnak titeket kényelmes szállással, finom ételekkel, jó borokkal, és hatalmas vendégszeretettel. Szabad szállásokért a Hegyalja településein, például Tarcalon, Tiszaladányban, Taktabájon, nézzetek körül itt és itt. Érdemes bejárnotok a Rakamaz és Tokaj melletti falvakat, hiszen például Bodrogkeresztúron is nagyon finom a bor, Erdőbényén pedig a megszállott fotósok találnak bőven kattintgatni valót. A környező településekről Hegy’taxival gyorsan és jó áron eljutsz a fesztiválra, érdemes tehát átnézned a szálláslehetőségeket.

Alig egy hónap, és HEGYALJA!!!

Jegyek:
http://www.hegyaljafesztival.hu/index2011.php?page=39

Fellépők, bővebb infó:
http://www.hegyaljafesztival.hu
http://www.facebook.com/hegyaljafesztival

Zenés Hegy’ bemelegítő:
http://www.dragontape.com/v/3175083-hegy_2011#stopped

 

Kapcsolódó cikkek

Hegyalja Fesztivál 2013 – Koncertbeszámoló

Melciah

Fesztkarácsony: bejgli – Hegy

KMZ

Hegyalja Fesztivál 2012 – Koncertbeszámoló

Krisz

Indul A Hegy’ Karriergyár

KMZ

Hegyalja Fesztivál 2011 – Koncertbeszámoló

Hermes

Teltház A Slayer Koncertjén A Hegy’en

KMZ

Rekordszerdával Indult A Hegyalja Fesztivál

KMZ

Megnyitott a 12. Hegyalja Fesztivál

KMZ

Hegyalja: fesztiválhangulat árnyékban és mobilon

KMZ

Hegy’ végső visszaszámlálás

KMZ

Hegyalja: Hotel És Vízi Tanösvény Készül Kelet-Magyarország Fesztiválfővárosában

KMZ

Hegyalja Fesztivál: Fogd a diákod és fuss!

KMZ

Hegyaljások tervezik saját furmintjuk címkéjét

KMZ

Hegyalja Fesztivál 2010 – Koncertbeszámoló

Krisz

Hegyalja Fesztivál 2009 – Koncertbeszámoló

darkfeelings

Hegyalja Fesztivál 2008 – Koncertbeszámoló

darkfeelings

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek