Hírek

Karácsonyi Rock/Metal/Underground Börze + Wall of Sleep dedikálás és közönségtalálkozó

A Collectorism, Ellátóház, és a Metál Antikvitás közös szervezésében 2018. december 16-án rendezik meg a karácsonyi Rock/Metal/Underground Börzét, a belváros szívében, a Dob utcában! Ezúttal is sok eladó várja portékáival a lemezgyűjtőket, de a megszokottak szerint a már bevált vinyl/CD/MC/Blu Ray mellett külön teret kap a ruházat és a különböző rock/metal kiegészítők is.

A 10 órakor nyitó börze külön érdekessége lesz, hogy az egyik standot a 2001-ben alakult Wall of Sleep zenekar foglalja majd el. A bandát a Mood-ból távozó zenészek alapították, ennek már cirka 17 éve. A kezdeti doom irányvonal az új tagok, majd tagcserék mellett folyamatosan formálódott, manapság pedig már több stílus keveréke, ahol megfér egymás mellett (sőt, inkább egymással szorosan összefonódva) a doom / stoner vonal ugyanúgy, mint a klasszikus metal és hard rock, és akár progresszív és pszichedelikus elemek is. Jelenlegi felállásukban a következő tagok alkotják a zenekart: Bátky Zoltán – ének, Füleki Sándor – gitár, Kemencei Balázs – gitár, Preidl Barnabás – basszusgitár és Szolcsányi Szabolcs – dobok. A 2002-es bemutatkozó EP után hat nagylemezük jelent meg, a legutóbbi 2018. október 26-án The Road Through The Never címmel. A zenekarba másfél éve érkezett a sok más csapatból ismert, Fonogram- és eMeRTon-díjas énekes, Bátky ‘BZ’ Zoltán, ez az első közösen elkészített album pedig még szélesebbre nyitja a Wall of Sleep zenei világát.

És itt jön a lényeg….ha bármilyen Wall of Sleep relikviával rendelkezel, ne habozz, hozd el magaddal, a zenekar pedig készségesen dedikálja azokat, de természetesen a helyszínen is pótolhatod az esetleges WoS hanghordozók beszerzését, mert a csapat standjánál az új lemez mellett korábbi kiadványok is megvásárolhatóak lesznek. Emellett persze fotózkodhatsz, beszélgethetsz, sőt sörözhetsz is egy jót a banda tagjaival, mert a dedikálás mellett közönségtalálkozót is tartanak a srácok.

Szeretettel várjuk azon árusok jelentkezését, a metalantikvitas@gmail.com címre, illetve a 0620/922-8382-es telefonszámra, akik a stílusban szeretnék eladni portékáikat. Legyen az CD, DVD, bakelit, ruházat vagy irodalom, vagy esetlegesen használt hangszer is! A patinás helyszínen folyamatosan élő zenés koncertek kerülnek megrendezésre, és Balkán Grill Terasz várja a vendégeket, gyerekbarát környezetben!

ÁRUSOKNAK, Asztalfoglalás Előre:
metalantikvitas@gmail.com, vagy a 0620/922-8382-es telefonszámon munkanapokon 8-20 H-ig hívható!
Asztalok méretei: 140×60 cm, 150×50 cm, 70×70 cm
Az előzetes jelentkezést az eseményt megelőző pénteken 12 órakor zárjuk!
ASZTALFOGLALÁS A HELYSZÍNEN:
az előre lefoglalt helyek kiosztása után a fennmaradó asztalokat előzetes bejelentkezés nélkül is el lehet foglalni.

INFÓK
Cím: 1074 Budapest, Dob u.19.
A belépés a látogatók számára INGYENES!
Az árusok számára az asztaldíj bérleti ára: INGYENES!
Árusok számára a beengedés: 10:30 H. Kezdés: 11:00 H!

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek