Hírek

Karyn Crisis’ Gospel Of The Witches leszerződik a Century Media-val

KARYN CRISIS olyan név, ami több elismerést érdemel. Bár néhány bennfentes ember ismeri és értékeli előzetes vokál munkásságát a szakmailag is elismert CRISIS-nél 1993 és 2006 között, sokan még mindig csak tudatlanul állnak. Ez a kimért hölgy durvább őrjöngéssel soroz mint néhány fickó, sikolyai pedig már-már démoniak míg éneke szinte angyali. Kitaposta az utat és nagy hatással volt a női frontemberes extrém bandák számára. Aztán eltűnt. Ebben az átmeneti időszakban megalapozta kézműves hírnevét festményeivel és bőrmívességével, most pedig visszatért lenyűgöző új projektjével, KARYN CRISIS’ GOSPEL OF THE WITCHES-el, új albumát pedig jövőre adja ki a Century Media Records.

A banda öt évvel ezelőtt kezdődött Toszkánában, mikor is Davide Tiso-val (Ephel Diath) kutattuk a módját hogy zeneileg tisztelegjünk a boszorkák előtt, akik előttem jöttek és lélekben útba igazítottak, megtanítva az ősi módszerekre” mondta Karyn.

Az albumot rajongói támogatásból hozták össze olyan oldalakon, mint a Kickstarter és Etsy, Karyn pedig Davide Tiso, Ross Dolan, Mike Hill és Charlie Schmid társaságában felvette a 13 dalt a The Basement Recordings-ban. Elkészülés után Karyn felvette a kapcsolatot a Century Media elnökével, Marco Barbierivel, aki annó 1993-ban szerződtette a Crisist, mikor még a Metal Blade Records-nál dolgozott.

Szerintem Karyn egy igazi reneszánsz művész, minden érdekel, amire ráteszi kezeit.” mondta Barbiery. „Tagadhatatlan példakép a hardcore és metál csarnokában énekével és élő előadásaival, én pedig örülök, hogy ismét megszállta a múzsa és hosszú idő után ismét megosztja letagadhatatlan tehetségét egy új generációnak. A Gosper Of The Witches nem Crisis, tele van a lenyomataival, hallhatók rajta a korai behatások, de itt ő és a banda teljesen új utazásra csábítja a hallgatót zeneileg, énekileg és érzelmileg. Őrülök, hogy ismét Karynnal dolgozhatok együtt.

Zárásképp Karyn így nyilatkozott: „Rettentő izgatott vagyok, hogy bejelenthetem legújabb bandám szerződését a Century Media-val. Ez társulás bizonyítéka azon tartós kapcsolatoknak, melyet az évek során kialakítottam hangommal és műveimmel a szakma embereivel és a rajongókkal, akik továbbra is támogattak és bátorítottak az éneklés folytatására.

www.facebook.com/Gospelofthewitches

Kapcsolódó cikkek

KARYN CRISIS’ GOSPEL OF THE WITCHES – Salem’s Wounds

Dehumanizer

Karyn Crisis’ Gospel Of The Witches – Feltöltötte „Mother” című első dalát; „Salem’s Wounds” albumrészletek

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek