Hírek

Karyn Crisis – Gospel of the Witches: új videó a „The Alchemist” számhoz

Karyn Crisis – leginkább védjeggyé vált dallamos éneke és hörgő üvöltései tették híressé a Crisis (1993-2006) és az Ephel Duath (2011-2014) énekeseként – most visszatér új, KARYN CRISIS’ GOSPEL OF THE WITCHES projektjével, és a soron következő „Salem’s Wounds” albummal idén tavasszal. A Century Media Records által tervezett március 9-i európai és március 24-i amerikai kiadással a „Salem’s Wounds” 13 dalt fog tartalmazni, melyet Karyn Davide Tiso (Ephel Duath), Ross Dolan (Immolation), Mike Hill (Tombs) és Charlie Schmid (Vaura) zenészekkel közösen rögzített. Az album”The Alchemist” számához videó is készült, melyet lentebb láthattok:

KARYN CRISIS’ GOSPEL OF THE WITCHES „The Alchemist”http://youtu.be/GAkY93MiVyQ

Karyn Crisis így kommentált: „Izgatott vagyok közelgő albumunk ‘The Alchemist’ számának kiadása miatt, ami egyike kedvenc dalaimnak. Bár többnyire még csak hangulattal átitatott képeket és videoklipeket adtunk ki, úgy érzem itt az ideje bemutatni a bandát. Mindnyájan bőszen próbáltunk közelgő márciusi koncertjeinkre, és sok varázslat született a próbateremben, melyet szívünkkel és lelkünkkel töltöttünk meg. Bob Vigna az Immolationből végezte a videó felvételeit és vágását. Élvezzétek a hangulatot és ismerjétek meg a bandát: Davide Tiso gitáron, Bob Vigna gitáron, Ross Dolan basszuson és éneken, Charlie Schmid dobokon, és Karyn Crisis éneken.”

A „Salem’s Wounds” másik előzeteseként hallgasd meg a korábban kiadott „Mother” című számot: http://youtu.be/_1AIUdaHT_k

A „Salem’s Wounds” finanszírozása a rajongók által történt olyan oldalakon keresztül, mint az Indiegogo/Etsy, a felvételei pedig az észak-karolinai Basement Recordings stúdióban történtek Jamie King (Between The Buried And Me, The Contortionist) producer közreműködésével. Az album borítóját maga Karyn festette, aki (énekesi tehetsége mellett) elismert festő és bőrműves. A teljes számlistát lásd lentebb.

„Salem’s Wounds” számlista:
1. Omphalos
2. The Alchemist
3. Ancient Ways
4. Aradia
5. Mother
6. Father
7. Goddess Of Light
8. Howl At The Moon
9. Pillars
10. The Secret
11. Salem’s Wounds
12. The Sword And The Stone
13. The Ascent

KARYN CRISIS’ GOSPEL OF THE WITCHES online: https://www.facebook.com/Gospelofthewitches

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek