Hírek

Khaøs „Crisis Factor” dalszöveg videó

Múlt héten a svájci-amerikai rocker Khaøs kiadta „Risen” című debüt nagylemezét az MRR Records-on keresztül, most pedig egy dalszövegvideó formájában bemutatja az album második single-jét.

Crisis Factor” címmel a dal a modern társadalom sötétebb bugyraiba veti magát és tagadhatatlanul az album egyik legsúlyosabb dala.

Énekes és dalíró Chandler Mogel így kommentálta: „Ez a dal tényleg egy képedbe mászó, arcod letépő rock dal, ami azt kiáltja „Itt vagyunk!”. Mondhatni a világ jelenlegi állapotáról szól, de egy személyes szemszögből, azokat a társadalmi problémákat és aberrációkat taglalva, amin valakinek át kell verekednie magát.

A videó fő témája a következmény és a veszély” egészítette ki gitáros Mark Rossi. „A dal a felelősség elhárításáról és annak következményeiről szól a kórusban kiteljesedve, ami azt latolgatja, mi történik ha mi, a társadalom nem ébredünk fel és vesszük észre, hogy mi folyik körülöttünk, és nem változtatunk ezen.

Crisis Factor”: http://youtu.be/EVAZtjKXPsA

Mark így folytatja: „A dal nagyon jól bemutatja a banda hangzását és tökéletes élő koncertekhez is. Nyers, lendületes és modern. A „Crisis Factor” volt a legelső dalok egyike, amit írtunk a „Rising” EP megjelenése után.”

Doug Anderson (Visceral Video) szerkesztette a „Crisis Factor”-t, míg Mark tervezte meg a grafikát.

After The Silence”: http://youtu.be/TPQt0CzettM

Risen” megrendelés: http://tinyurl.com/mw7cdnd

www.khaos-risen.com
www.facebook.com/khaos2012

Kapcsolódó cikkek

Khaøs kiadja új kislemezét és videóját, az „After the Silence”-t

KMZ

Hot News: Khaøs Announce New Single & Release Video Teaser

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek