Hírek

Khaøs kiadja új kislemezét és videóját, az „After the Silence”-t

Néhány héttel ezelőtt, a svájci/amerikai rock banda, a Khaøs bejelentette következő kislemezük, az „After the Silence” leleplezését, és első kis ízelítőjüket a legújabb nagylemezükről, a „Risen”-ről, mely idén fog megjelenni. A kislemez az elmúlt hetekben egyre nagyobb hullámokat gerjesztett, de a várakozásnak vége, a videó megtekinthető.

Az „After the Silence” megtekinthető itt: http://youtu.be/TPQt0CzettM

Az „After the Silence”-t a tehetséges svájci Can Isik (Beauty of Gemina) rendezte, és egy Arbonban (Svájc) található leégett raktárban vették fel.

Az „After the Silence” a szakmailag is elismert debüt EP, a „Rising” folytatása, mely 2012 végén jelent meg, és világszerte elérhető digitálisan.

A felvételt Rolf Munkes készítette az Empire Studios-ban (Németország), a masterelést a zenei legenda és Adele „21”-ének győztese, Tom Coyne végezte a Sterling Soundban (New York); az „After the Silence” a tökéletes dal a legelső Khaøs nagylemez bemutatására.

„Az „After the Silence” felemelő szám mely elindítja az albumot. Saját magunk megtalálásáról szól egy háború tépte világban ahol a hasonló gondolkodásúakkal összefonódva megkezdődhet egy békés forradalom. Rengeteg nehézséggel nézünk szembe mindennapi életünk során, és egy olyan világban, ahol úgy tűnik ez a norma, ott néha az egyetlen dolog ami megmarad nekünk az saját magunk és amit tudunk.”

www.facebook.com/khaos2012

Kapcsolódó cikkek

Khaøs „Crisis Factor” dalszöveg videó

KMZ

Hot News: Khaøs Announce New Single & Release Video Teaser

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek