Hírek

Khrul – Reverbnation oldal ritkaságokkal

Üdv mindenkinek! Elkészült a Reverbnation http://www.reverbnation.com/khrul oldalam, ahol minden zeném – Assur, Avar, Bardo, Funebre, Nocrul, Shadowthrone – elérhető mp3 formátumban. Érdekesség lehet, hogy feltöltésre került az el nem készült második Bardo három demónótája, illetve az idáig kiadatlan második Shadowthrone demó. Eredeti minőségre vágyók a Bandcamp https://khrul.bandcamp.com/ oldalon keresztül érhetik el illetve vehetik meg a dalokat.
Például a legfrissebbet, ami egy eredetileg 2010-ben, egy Báthory Erzsébet koncepciós válogatáshoz írt Funebre dal, ami azonban végül sosem jelent meg. A dal érdekessége, hogy a Kill With Hate basszeros Pornói Patrik kezelte a négyhúrost. https://khrul.bandcamp.com/album/funebre-12-horror-and-crime-are-covered-up

A jobb sorsa érdemes Ater Tenebrae zenekar énekesével, Noctis-szal továbbra is folytatjuk az egyszerű de nagyszerű black metal ápolását. Ennek jegyében hamarosan napvilágot lát a Nocrul második anyaga.

Az idén már 13 éves Shadowthrone 2011-re tervezett első nagylemeze is most ért a célegyenesbe, ehhez pedig, korábban a Gholgoth-ból, jelenleg pedig a Sunstroke-ból ismerős Lupus lesz a segítségemre ének, és részben szöveg terén.

Az Assur, immár Heroic Doomed-ra keresztelve, Arkhorrl-ral (Aetherius Obscuritas) a mikrofon mögött fogja leszállítani, ezen a néven, első nagylemezét.

Egy 2010 körül írt, általam korábban nem játszott stílusban fogant lemeznyi dal is előkerült idén a fiókból, ami nem csak nekem tetszett, hanem Lédecy Lambertnek is (Mörbid Carnage, Ahriman), így az ő részvételével a mikrofon mögött ez is napvilágra kerül a közeljövőben.

A Funebre második nagylemezének zenei része pedig éppen felvételi fázisban van, ami ugyan nem lesz sem brutálisabb, sem dallamosabb, de lesz annyira más, hogy megérdemelje a komolyabb figyelmet.

Aki szeretné nyomon követni az eseményeket, megteheti a Facebook https://www.facebook.com/officialkhrul oldal segítségével.
Köszönöm a figyelmet!

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek