Hírek

Kívánj zenekarokat!

Kit látnál szívesen a Szigeten? Már zakatol a kívánsággép, szavazz TE is a honlapon vagy a Sziget Facebook oldalán! És ne feledd: a Festival Awards szavazásán pedig klikkelj a Szigetre!

Őszi borongós napokon az ember szívesen gondol a nyárra, vagy már tervezgeti a következőt. Az biztos, hogy 2012-ben is lehet a Sziget Szervezőiroda fesztiváljaira számítani, hisz június végén, 27-30 között Sopronban – immár 20. alkalommal – kihagyhatatlan lesz a VOLT Fesztivál. Júliusra is jut egy fesztiválos nyaralás: 12-15 között irány a Balaton-part, Zamárdi és természetesen a Heineken Balaton Sound. Augusztus pedig nem múlhat el a legváltozatosabb élményhömpöly, a Sziget nélkül, augusztus 6-án és 7-én a koncertnapokkal és 8-13-ig az öt fesztiválnappal. Ráadásul jövőre jubileumi Szigetet ünneplünk, hisz ez lesz a 20.

S hogy mi szóljon ezeken a fesztiválokon, a látogatókon is múlik. A rendezvények weboldalain beindultak a Kívánsággépek, amikbe már lehet bedobálni a kedvenc zenekarokat, azokat, akiket a VOLT, a Sound vagy a Sziget színpadain szívesen látnánk. Klikk tehát IDE vagy a fesztivál facebook oldalára, hadd teljenek a Kívánsággépek!

Szavazni itt lehet!

És végül egy szolgálati közlemény: még tart a Festival Awards szavazása, ahol a legismertebb európai fesztiválok közül választják ki a legjobbat. A Sziget a “nagyfesztiválok” közt szerepel, s várja a szavazatokat aFestival Awards oldalán. Minden kattintás számít!

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek