Hírek

Klone bemutatja „Here Comes The Sun” albumának első dalát

A francia metálos progresszív csapat, KLONE bemutatta március 9-én, a Klonosphere records-on megjelenő ötödik nagylemezének, a „Here Comes The Sun”-nak legelső dalát.

A tíz új dal közül az „Immersion” az alábbi linken hallható: http://youtu.be/4w7VxCWLBsE

Az ötös belekezdett egy közösségi finanszírozási kampányba az ulule.com-on legújabb lemezük felvételének és kiadásának támogatására. A kampány február 10-ig, mely során a banda 6.000 eurót akar összegyűjteni a felvételek, masterelés és kiadás költségeinek fedezésére.

http://ulule.com/klone-nouvelalbum

A borítót a Joel Robinson Photography-nál készítették.

Tracklist:

1. Immersion
2. Fog
3. Gone Up In Flames
4. The Drifter
5. Nebulous
6. Gleaming
7. Grim Dance
8. Come Undone
9. The Last Experience
10. Summertime

Majdnem két évvel sikeres negyedik albumuk, a „The Dreamers Hideaway” után és két európai turnéval a hátuk mögött Gojira és Orphaned Land társaságában, KLONE visszatér eddigi legnagyratörőbb és leginspiráltabb munkájával. A produceri munkákat a banda, a mixelést és masterelést pedig Francis Castes végezte a Studio Sainte-Marthe-ban. A „Here Comes The Sun”-on az ötös határozottan feszíti ki írásának határait, mesterien ötvözve a Porcupine Tree-szerű progresszív felütéseket a hetvenes évek elemeivel, melyek olyan klasszikusokra emlékeztethetnek, mint a Pink Floyd és a King Crimson. Ezzel az albummal KLONE bizonyítja, hogy ő napjaink egyik legjobb és legmerészebb bandája.

https://www.facebook.com/KLONEBAND
http://www.klonosphere.com
https://www.facebook.com/KLONOSPHERE
https://twitter.com/Klonosphere

Kapcsolódó cikkek

Orphaned Land, Bilocate, Klone, The Mars Chronicles – Koncertbeszámoló

Gwanath

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek