Hírek

Koncertajánló: Bad Breeding, Önkiirtás, Exterminating Angel

Tukker Booking koncertajánlója:

„Októberben robog tovább a Tukker vonat, hiszen 4 buli is szembe fog jönni veletek ebben a hónapban.

A legelső október 2-án lesz esedékes az Auróra klubjában, ahol nem mást köszönhetünk újra Magyarországon, mint az angol punk színtér egyik legkeményebb zenekarát, a Bad Breedinget.
Legutóbb a Hajón játszottak 2 évvel ezelőtt, de ezúttal egy jóval testhezállóbb környezetben találkozhattok velük.
Nemrég dobták ki legújabb anyagukat, ami „Exiled” névre hallgat, és bizony minden eddiginél zajosabb és dühösebb hardcore / punkot takar ez a 12 felvett szám.
A hivatalosan 2013-ban alakult angol négyes már a legelejétől fogva a politikus, dühösebb végéről közelítette meg a punkot, méghozzá olyan hatásokból merítkezve, mint a Crass, vagy a Conflict, főképp a zajok tekintetében, de riffek szempontjából egy Black Flag, Motörhead nevét sem érdemes kihagyni a listáról. Ez a zenekar elementáris erővel zúdítja a világra a munkásosztály elkeseredettségétől fűtött gyűlöletét, amit élőben egy letaglózó előadásmód formájában tálalnak eléd. Ha úgy érzed, hogy a punkban nincs már erő és düh, akkor a Bad Breeding visszaadja majd a hitedet!
Reméljük, mindenki végigpörgette a legutóbbi anyagot, ami óriásit megy, és vélhetően az Aurórában is eljátsszák nekünk ezeket a számokat.

Hazai részről is remekbe szabott a felhozatal, hiszen az Önkiirtás fogja rátok zúdítani okos / matekos hardcore-punkját valószínűleg ugyanakkora dühvel, mint ahogy azt megszokhattuk tőlük.

Az este másik zenekara pedig nem más lesz, mint az újjáalakult Exterminating Angel, akik kicsit megújulva, de maximális vehemenciával fogják megmutatni, hogy mi is a metalcore valójában.

A koncerteket este 10-ig be kell fejezni, ezért a kezdés pontosan 19.30-kor lesz.

Zenekari támogatás: 1800 / 2500 forint.
Elővételes jegyek: Wave”

Esemény:
https://www.facebook.com/events/2402763783120178/

Kapcsolódó cikkek

Tukker Halloween Party’16 – Scab Eater, Önkiírtás, Norms, Berosszulás, Exterminating Angel

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek