Hírek

Koncertajánló: Boak, Lugubrious Children, Step On It, Sote

Az október 10-ei Weekend Nachos buli után egy újabb grinddal teli este várja majd mindazokat, akik ellátogatnak a DRRPNC-be.
Két kiváló brit banda lesz turnén a Boak és a Lugubrious Children személyében.
A BOAK Aberdeenből, Skóciából érkezik.
A két anyaggal rendelkező zenekar kőkemény powerviolence / grind kombóval operál nem kevés Cursed hatással megspékelve. A Cursed hatás inkább 1-1 riffben és az énekben jön ki leginkább, de hangzás terén is szeretnek hasonlóan megszólalni, mint Chris Colohanék.
A Boak eddigi 2 anyaga természetesen meghallgatható a bandcamp oldalukon.
Nem kérdés, hogy élőben is egy lehengerlő produkciót várhatunk tőlük.

Turnépartnerük Leedsből a Lugubrious Children lesz, akiket nyáron elcsíphettetek már a Fluff festen egy gyilkos buli keretein belül.
A zenekart ugyanaz a színtér termelte ki, ahonnan a The Afternoon Gentleman, Endless Swarm, a Gets Worse és a Groak (vagy akár a szintén nálunk már megfordult Famine) is származik.

Két saját lemez és két split köthető a nevükhöz, és külön érdekesség, hogy a két közös anyag pont az Endless Swarmmal és a Groakkal együtt készült.

A Lugubrious Children kicsit inkább a fastcore oldaláról közelíti meg a történetet, de kevésbé sem gyengébb előadás formájában. Számaikban egymással karöltve sorakoznak fel a suttyó riffek és a blastbeatek is egyaránt. Pazar lesz!

Hazai részről szintén két remek banda adja majd a talpalávalót az old school grindcore SOTE és az allschool monster STEP ON IT személyében.
A STEP ON IT hosszú idő után újra aktívnak mondható, és hamarosan talán új anyaggal fognak előrukkolni a veterán thrashcore arcok.

A kezdés: pontban 20.00!
A zenekarok támogatása: 1000 forint

Kapcsolódó cikkek

Koncertajánló: Yacøpsæ, Rudiosa Inmundicia, Nuclear Cult, Step On It, Jack

KMZ

STEP ON IT – Thrash, Baby!

xfixbitchx

Misery Index, Bandanas, Step On It – Koncertbeszámoló

xfixbitchx

STEP ON IT – Allschool Monster

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek