Hírek

Koncertajánló: Crippled Black Phoenix, The Devil’s Trade

Hallottál már arról a kiváló zenekarról, amit úgy hívnak CRIPPLED BLACK PHOENIX? Nem? És Justin Greavesről? Igen, ő dobolt a legendás Iron Monkey-ban is többek között, ez a zenekar viszont most teljes egészében az ő koponyájából pattant ki, és minden eddiginél jobban tükrözi a multiinstrumentalista zenész egész világát. Greaves az eddig megjelent kiadványokon nem csupán gitározott, vagy dobolt, de olyan hangszereket is magához vett, mint a banjo, a fűrész(!), nem is beszélve a billentyűs eszközök egész hadáról. Ez pedig nem véletlen, a Crippled Black Phoenix a maga nemében egy igazi progresszív zenei unikum, hallgatása közben egyszerre juthat eszünkbe a Pink Floyd, a Type O Negative és a Mastodon, emellett vegyíti a folkot az ambienttel, a post-rockot a doommal, így gyakorlatilag felesleges is bármiféle kifejezést erőltetni erre a performanszra. A teljes élmény befogadásához inkább látogass el december 6.-án a Dürer Kert nem is olyan rég megnyitott középső termébe, a Room 041-be, ahol Greaves és aktuális zenészei minden bizonnyal a régi dalok mellett nagy hangsúlyt fektetnek majd az ezúttal már a Seasons of Mist kiadónál megjelent legújabb EP-jük, a New Dark Age Tour EP 2015 A.D. talán minden eddiginél kiforrottabb és változatosabb új szerzeményeire is.

A megfelelően átszellemült és bensőséges hangulat megteremtéséhez Makó Dávid „egyszemélyes zenekara”, a THE DEVIL’S TRADE nyújt majd segítséget. Dávid a HAW és Stereochrist nevű hangos metálzenekarai mellett ezzel a profiljával egyre szélesebb közönségnek mutatta meg magát, és rendkívül diszkrét hangvételű akusztikus folk dalait az idei év során, hazánk talán legaktívabb jelenlétű énekes-dalszerzőjévé válva.  Those Miles We Walked Alone című első lemezének dalai azonban nem csak jelentős mennyiségű hazai klubban hangzottak el a közelmúltban, de felcsendültek már a prágai Palác Akropolis színpadán is!

Hogy milyen érzelmeket felszabadító estének is ígérkezik ezek alapján a december 6.-ai? Ezt talán pontosan még mi sem tudjuk megjósolni, abban viszont biztosak vagyunk, hogy az utóbbi időszak talán legjobban várt eseménye nem lesz könnyen feledhető!

A Phoenix Music Hungary bemutatja:

2015. december 6. Budapest @ Dürer Kert „Room 041”, 19:00
CRIPPLED BLACK PHOENIX (UK)
THE DEVIL’S TRADE

Kapunyitás: 19:00
Belépő: 2.500 Ft (elővételben) / 3.500 Ft (helyszínen)
Jegyelővétel: Tixa.hu (50 db), CD Pince (50 db – hamarosan), Dürer Kert (50 db – hamarosan)
Jegylink: http://tixa.hu/crippledblackphoenix_durer
AKCIÓ: mivel két egymást követő nap van egy-egy rendezvényünk, így kombinálunk egyet és csak a Tixánál 20 db bérletet adunk ki, amellyel beléphetsz ide, valamint az előző napi Today Is The Day koncertre is! A bérlet ára 4.000 Ft
http://tixa.hu/todayistheday_crippledblackphoenix_berlet

Linkek:
http://www.crippledblackphoenix.co.uk/
https://www.facebook.com/pages/CRIPPLED-BLACK-PHOENIX-official/111441865546099
https://www.facebook.com/phoenixmusichungary
https://www.facebook.com/durermusic
https://www.facebook.com/Tixa.Hu
https://www.facebook.com/CDPince

Kapcsolódó cikkek

The Devil’s Trade – Season of Mist szerződés, új lemez

KMZ

Crippled Black Phoenix – Great Escape Pt I (Track Premiere)

KMZ

Crippled Black Phoenix – Winning A Losing Battle (Official Premiere)

KMZ

The Devil’s Trade – Csütörtökön az Instatban, digitális lemezkiadás

KMZ

The Devil’s Trade hír

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek