Hírek

Koncertajánló: Evenfall Winter Tour 2020 – Grift, Wolcensemen

Március 2-án egy szokásostól eltérő eseményre invitál titeket a Tukker Booking, hiszen két nem mindennapi név fog ellátogatni hozzánk egy egyszeri és megismételhetetlen este céljából.

Az európai dark folk két ismert személye, Erik Gärdefors aka Grift Svédországból és Dan Wamsley (Winterfylleth), azaz Wolcensmen Angliából fog sötét hangulatot varázsolni mindenkinek, aki ellátogat ezen az estén az Aurórába.

Az évek alatt Erik Gärdeforshöz számos metal, illetve folk kiadvány volt köthető, de ezúttal újraértelmezve, egy akusztikus gitár kíséretében fogja előadni számait.
A felismerhetetlenül egyedi, karakterisztikus énekstílusa és keserédes melódiái fémjelzik az ő nevét, ami élőben el fog repíteni mindenkit egy gondoktól, mindennapi terhektől távoli ismeretlenbe.

Az este másik vendége pedig nem más lesz, mint a kultikus black metal Winterfylleth-ből ismert Dan Capp, aki a Wolcensmen nevű projectnek az eszmei atyja.
Az Indie Records által megjelentett legújabb lemezén („Fire in the White Stone”) is tökéletesen ötvözi a tradicionális mintákat a saját filozofikus felfedezéseivel, ami által létrehozta ezt a konceptalbumot. Ő maga is az olyan lemezekért van oda, amik összefogó, kohéziós erővel bírnak, ez által a szövegek is ebben a rendszerben tudnak kiteljesedni.

A hagyományokat felrúgva ezen az estén ülve lehet majd megtekinteni a koncerteket az élmény kiteljesedése érdekében!

Március 2-án két, nem mindennapi előadó fogja elvarázsolni az Auróra klubját!

Start: 20.00
Jegyeket a Wave-ben tudjátok beszerezni!

Kapcsolódó cikkek

Grift – Svältorna (Official Music Video 2015)

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek