Koncertajánló: Hiss from the Moat, Corroosion, Nadir, Gore Thrower

Print Friendly, PDF & Email

2016. nov 7, 15:27 :

December 3-án a DRRPNC jóvoltából újabb Tukker buli lesz a házban, nem is akármilyen felhozatallal karöltve.
A death / black metalban utazó Hiss From The Moat zenekara most fog először fellépni kicsiny országunkban, hogy a legutóbbi („MISANTHROPY”) lemezüket promotálják, amit nem más, mint a Nuclear Blast adott ki.
Érdekes információ, ami hozzájuk tartozik, hogy egy abszolút nemzetközi brigádról van szó, hiszen jelenleg 4 különböző városban (Los Angeles / London / Berlin / Milan) élnek a tagok, de eredetileg olasz érdekeltségű a zenekar.
A lemezen is remeklő death / black arcoktól színtiszta arcletépésre és darálásra lehet majd számítani.
A Hiss From The Moat énekesi posztját jelenleg Gabriel Dubko erősíti, akit az Implore nevű death / grind őrületből ismerhettek.
Az este további részét a szintén Olaszországból érkező Corroosion brutál deathcoreja fogja színesíteni, akiknek az első teljes hosszúságú anyagát nem más látta el produceri teendőkkel, mint Alan Douches, aki olyan zenekarok anyagain is tevékenykedett, mint az Emmure, Killswitch Engage, Carnifex vagy a The Acacia Strain).
Rá egy évvel az előző anyagra is egy iszonyat nagy súlyt hoztak össze, amit szintén nem kisebb névvel készítettek el (Fredrik Nordstrom – Job For A Cowboy, At The Gates). Természetesen a RISING RECORDS egyből le is csapott a zenekarra.
Hazai részről sem lesz mellébeszélés, amiről a Nadir és a Gore Thrower fog gondoskodni.
December első szombatján nincs más hátra, mint a DRRPNC-be venni az irányt!

Start: 20.00
Beugró: 1000 forint

https://www.facebook.com/events/765390356897054/

Ezt a cikket eddig 454 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..