Hírek

Koncertajánló: Legionfest 2018

Legionfest 2018
Bp, DürerKert, május 11.

Május 11-én a tavasz utolsó underground HC/metal fesztiválja a DürerKertben 9 kiváló bandával. Csajos metal, hardcore, metalcore, nu metal, modern metal, csellós metal – minden ami szem szájnak ingere! Gyertek és támogassátok a helyi színteret jelenlétetekkel, illetve póló, CD és kazettavásáslással!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1659623117489727/

A fellépő zenekarokról röviden:

Lost Continent

A budapesti csellós modern metál zenekar, jelenleg az új „Antique” EP (kislemez) premierjére készül 2018 május elején, valamint már dolgoznak a következő nagylemezük elkészítésén is, melyen az előzőhöz képest, egészen új arcukat mutatják meg a Lost Continent tagjai.

Sleepless

A Sleepless egy 8 éves metalcore zenekar, amely alakulása óta számos változáson ment keresztül, de sosem engedtek az elképzeléseikből. Szögegyenes, arcba mászó zenéjük bármilyen közönséget magával ragadhat.

Borders of Byzantium

A zenekar célja, hogy zenéjével a keleties dallamok és a modern metál elmeit ötvözve egyedi hangulatot teremtsen. A szövegek témái az emberi állapot különböző szegleteit fejtegetik, a dalok mély érzelmekkel töltöttek, amelyek a zenekar tagjainak életének és sorsának lenyomatából fakad.

Touch Me Not

A pop-metált játszó Touch Me Not zenekar 2 éve van aktívan jelen a budapesti klubszíntéren. Zenéjüket röfögős basszustémák, szeletelős gitár riffek, soksok duplázó és angyali énekhang jellemzi, így akasztották rájuk a „cuki metál” stílust.

Lifehack

Energikus zenéjüket alternatív, nyomokban modern post-rock elemek, kirobbanó refrének jellemzik, mellyel a fiatal, új dolgokra fogékony közönséget szeretnék kiszolgálni. 2017 végén úgy döntöttek a srácok hogy a már meglévő lemezükről három magyar dalt EP-ként megcsinálnak angol nyelven, melyet a nemzetközi piacon jelentetnek meg.

Hortobágy Hardcore Crew

Mi vagyunk Hortobágy Hardcore Crew, egy budapesti modern-metál zenekar, mint a névből is látszik. Gyors és lassú riffek, ugrálós groove-ok, minden, ami egy szaftos magyar metálbandához kell. A keverttől az ontológiáig, a rizlingtől az időelméletig, a WD-40-től a tudattalanig.

Pennhurst

A Pennhurst egy 5 fős Budapesti Nu – metal zenekar, zenénkre a lehangolt – effektezett gitárok, rap, scream és tiszta énekstílus, illetve hangsúlyos elektronika, főként a dubstep a jellemző!

Unforeseen

Az Unforeseen 2017 őszén rögzítette Charlatan című, három számos bemutatkozó EP-t, ami több különböző stílus jegyeit is magán viseli a death metalos témáktól néhány core-szerű jegyen át a kissé grunge-os színezetű énekig. Ezt hallhatjátok majd a LegionFest-en – először élőben (!), kiegészítve pár új dallal!

Mirror

A koncepció az első pillanattól egy olyan modern metálbanda megalkotása volt, amely letisztult struktúrájú, befogadhatóbb, de a keményebb stílusjegyeket is megőrző számokkal operál. Az együttes jelenleg a folyamatos koncertek mellett első nagylemezén dolgozik.

◾ Menetrend:

▲ 041

20:00 Touch Me Not
21:00 Borders Of Byzantium
22:10 Lifehack
23:20 Lost Continent ‘Antique’ EP bemutató

▲ Kisterem

20:00 Unforeseen – első fellépés!
20:50 Mirror
21:50 Hortobágy Hardcore Crew
23:00 Sleepless
00:00 Pennhurst

◾ JEGYEK // TICKETS:

▲ 1490 Ft ▲ a koncert napján a helyszínen
▲ 1990 Ft ▲ közös bérlet a Legionfestre és a Dürerball Tribute Fesztre // elővételben a DürerKertben május 10-ig // korlátozott számban

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek