Hírek

Koncertajánló: Noisem, Corrupt Moral Altar

Júniusban a második tukker buli szintén a Dürer Kertben kerül majd megrendezésre, ahol nem akármilyen turnét csíphettek el. Először nézhetitek meg hazánkban a Noisem és a Corrupt Moral Altar koncertjeit 3  remek hazai banda kíséretében.

A 2013-ban alakult baltomire-i Noisem legújabb lemezét fogja bemutatni nekünk, ami a ‘Cease to Exist’ néven jött ki nemrég a 20 buck spin gondozásában. A zseniális ‘Agony Defined’ és a ‘Blossoming Decay’ után egy következő szintre emelték a zenéjüket és még magasabb fokozatra kapcsoltak thrash riffeket illetően, ami által egy szélvész anyagot pakoltak le nekünk. Ebben a 10 számban zseniálisan ötvözik a thrash / grind legjobb pillanatait olyan klasszikusokból merítkezve, mint a Carcass, a Terrorizer, vagy a Repulsion, de mindvégig ugyanolyan punkos dühvel, mint az ahogy a nagy öregek tették annak idején. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen az év legjobb thrash anyaga élőben, akkor mindenképp nézz le a Dürerbe, mert élőben 2x olyan gyors lesz!

A turné másik zenekara Liverpoolból a Corrupt Moral Altar, akik szintén először fognak játszani Nálunk. A 2012-ben alakult banda 2 nagylemeze (Mechanical Tides, Eunoia) egy bele a pofádba grindcorerral operál, méghozzá abból a fajtából, ahol a disszonáns riffekkel teli Napalm Death éra legkeményebb pillanatai egyesülnek a legtűrhőbb, legagresszívebb témákkal.
Olykor a Brutal Truth hatása is megfigyelhető a zenéjükben. További érdekesség, hogy gitáros poszton John Cookeot tisztelhetjük, aki jelenleg olyan bandák sorait is erősíti, mint a Napalm Death, vagy a Venomous Concept. Élőben valószínűleg tőlük is masszív hengerlés várható.

Hazai részről is elég színes a felhozatal, hiszen Békésről / Pestről az Another Way fastcore tornádója fog pusztítani, akik nemsokára új EP-vel jelentkeznek, amit már nagyon várunk!
Továbbá az Enter The Void fog kellemes perceket okozni Nektek a Neurósisba oltott sludgeos metáljukkal, illetve egy vadiúj formáció is felüti a fejét az estén, hiszen a Decongest személyében egy friss old school death metal csapat fog debütálni a Dürerben! 

Igazából minden adott az év egyik leggyorsabb és legádázabb estjéhez, amit nem érdemes kihagyni!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1272441769570523/

Jegyek: Online (tixa) + Wave
Start: 19.30

Kapcsolódó cikkek

Corrupt Moral Altar – ‘Mechanical Tides’ teljes egészében meghallgatható!

KMZ

Hot News: Corrupt Moral Altar premiere new song!

KMZ

Hot News: Corrupt Moral Altar premiere first new track!

KMZ

Hot News: Corrupt Moral Altar sign with Season of Mist!

KMZ

Hot News: Noisem – Thrash Assassins Release Video; Free Download Of Debut LP This Week

KMZ

Hot News: Noisem – Title Track To A389 Recordings Debut Unleashed Via NPR

KMZ

Hot News: Noisem (Formerly Necropsy) Signs With A389 Recordings

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek