Hírek

Koncertajánló: Of Feather And Bone / Axis / Oaken

Februárban 23-án a Dürer Kert fog otthont adni egy elég súlyos estének, amit újfent a Tukker Booking szervezésében nézhetsz meg.
Denverből az Of Feather and Bone, Floridából pedig az Axis fog iszonyat sújtást mérni mindenkire, aki tiszteletét teszi ezen a bulin.

Az Of Feather and Bone ugyanabból a színtérből származik, mint legjobb barátjaik a Primitive Manből, és eme tény is bizakodásra adhat okot, hogy zeneileg sem maradnak alul napjaink egyik legsúlyosabb bandájához képest.
A zenekar korábbi anyagaira a grindosabb hardcore volt jellemző, ahol a Cursed-hatású riffeket zseniálisan ötvözték a villámgyors blastbeatekkel és az arcbamászó breakdownokkal.
Viszont nemrég napvilágra szabadítottak egy 2 számos EP-t, amin egy sokkal súlyosabb hangzásvilággal van dolgunk és a zeneileg is újabb fokozatra kapcsolt a zenekar.
Minden eddiginél jobban előtérbe került a death metal, amit ez a két szám tökéletesen reprezentál és a soron következő nagylemeztől is több, mint valószínű, hogy ezt a vonalat várhatjuk.
Az összesen 3 főt számláló Of Feather and Bone élőben még nagyobb csapást fog mérni a hallójáratokra, és emiatt (is) kötelező lesz a megjelenés az extrém zenék kedvelőinek számára.

Turnépartnerük Floridából az Axis, akiknek szintén ez a buli lesz az első hazánkban.
A Good Life üdvöskéjének (mint az Of Feather and Bone) munkássága egy kicsit régebbre vezethető vissza.
A 90-es évek metalcoreját tökéletesen megidéző zenekar élőben egyszerűen briliáns és a legutóbbi nagylemezük is alátámasztja, hogy napjaink egyik legizgalmasabb bandájáról beszélhetünk.
Az Axis aktivitását mi sem bizonyítja jobban, hogy a Seraph the Light-tal közösen felvettek egy zseniális lemezt, amin a két zenekar kollaborációjának eredményét hallhatjuk.
Érdekesség megemlíteni, hogy az Axis ugyanabba a crewba tartozik, mint a korábban már nálunk fellépett Hollow Earth vagy a Trial.

Hazai részről két remek zenekar fogja bemelegíteni az estét a post metal / sludge Oaken és az újonnan alakult death metalos hardcore Graveolution személyében.

Az elővételes jegyeket a Wave és a Cd Pince üzleteiben tudjátok megváltani!

Start: 20.00

Beugró: 1800 / 2500 HUF”

EVENT: https://www.facebook.com/events/817057871766581/

Kapcsolódó cikkek

Koncertajánló: Március 8 | Robot – Hexis (dk), Oaken, On Graves, Havária

KMZ

Oaken klippremier

KMZ

Koncertajánló: Leechfeast, Octopoulpe, Oaken

KMZ

Koncertajánló: Reign of Fire #1: Entrópia Architektúra / Oaken / Torn From Earth

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek