Hírek

Koncertajánló: Reign of Fire #1: Entrópia Architektúra / Oaken / Torn From Earth

A Reign Of Fire egy új kezdeményezés, az Entrópia Architektúra havonkénti koncertsorozata, amely februártól (lehetőleg) minden hónap valamelyik csütörtökén jelentkezik a Dürer-kert kistermében. Az alapkoncepció, hogy olyan zenekarok lépjenek fel minden egyes alkalommal, akik a baráti viszonyon túl inspirálóan is hatnak egymásra és ezáltal megnyílhat az út további közös munkák és kooperációk irányába, ahogy ennek már mutatkoznak is a jelei az Oaken és az Entrópia Architektúra esetében és további zenekarok bevonásával valamint egy jól működő sorozat fényében ez csak a kezdet. Régóta dédelgetett terve ez a zenekarnak, amely az állandó fellépési lehetőség biztosításán túl egy kisérlet is a más helyeken jól működő underground alkotói közösségek itthoni megteremtésére. Február 18-a „nagy nap” a Reign Of Fire életében, az első alkalom, gyakorlatilag egy főpróba, külföldi fellépők nélkül, hiszem ez is a sorozat egyik célja, megtudni, mennyire képes a hazai underground önerejéből, önfenntartóan egy klubszerű koncertsorozatot fenn-és eltartani.

Ezen a csütörtöki napon az Entrópia Architektúra az Oakennel és a Torn From Earth-el osztja meg a Dürer-kert kistermének színpadát. A súlyos, zeneiségét az indusztriáltól az avantgárd metálig kiterjesztő, transzcendentális magasságokat és pokoli mélységeket egyaránt bejáró, itthon és tán’ a nemzetközi színtéren is egyedülálló Entrópia Architektúra-t (facebook.com/entropia.architektura) nem kell már bemutatni, több mint egy évtizede állandó szereplői a hazai színtérnek, meg- számlálhatatlan koncerten vannak túl és az évek múlásával csak egyre erősebbek lesznek, mára valóban egy erős és kiforrott zenekar képét mutatják. Mint ahogy a másik két fellépő is régóta igen jól ismert, mind az önmagát dühös experimentális hardcore zenekarként definiáló Oaken (oaken. bandcamp.com), mind pedig a klasszikus sludge / post-metál stílusjegyeket felvonultató bivalyerős Torn From Earth (tornfromearth.bandcamp.com) számos alkalommal és sokszor a legnagyobbakkal közös színpadon mutatta már meg a tudását. Ráadásul elmondhatják magukról, hogy azon hazai zenekarok közé tartoznak, akik képesek voltak önerőből külföldi sikereket is elérni, elég csak csak az Oaken Európa-turnéira vagy a Torn From Earth fesztiválfellépéseire és kinti koncertjeire gondolni.

Reign Of Fire #1, a kezdet…belépő 1000 forint, kezdés este nyolckor, minden további információ pedig az esemény eventjén (www.facebook.com/events/688505674585612/) és a Dürer-kert honlapján (www.durerkert.com).

——————————————————-

Reign Of Fire #1

ENTRÓPIA ARCHITEKTÚRA
OAKEN
TORN FROM EARTH

2016.02.18. Dürer-kert, kisterem, 20h
belépő: 1000 huf

www.facebook.com/events/688505674585612/

Kapcsolódó cikkek

Koncertajánló: Március 8 | Robot – Hexis (dk), Oaken, On Graves, Havária

KMZ

Torn From Earth – hozzuk a szokásos tempót töretlenül

KMZ

Torn From Earth – jól sikerült lemezbemutató

KMZ

Oaken klippremier

KMZ

Koncertajánló: Leechfeast, Octopoulpe, Oaken

KMZ

Koncertajánló: Nag, Torn From Earth, Blackmail

KMZ

Koncertajánló: Of Feather And Bone / Axis / Oaken

KMZ

Koncertajánló: Caronte, Throne, Entrópia Architektúra

KMZ

Koncertajánló: Svalbard, Meek Is Murder, Rivers Run Dry, Torn From Earth

KMZ

Reign of Fire #3 : Entrópia Architektúra / Pirkan / Horhos

KMZ

Torn From Earth – Devourer I. Blame [Official Video]

KMZ

Megjelent az új Torn From Earth lemez!

KMZ

Torn From Earth – turné, videó, új lemez

KMZ

Torn from Earth, HAW, Hatred Solution, dOCuMeNt Of FoRgOttEn sMiLeS – Koncertbeszámoló

MelancholyR

Programváltozás szerdán: Cattle Decapitation, Heroic, Torn From Earth

KMZ

Májusban megjelenik a Torn From Earth új kislemeze!

KMZ

Torn From Earth hírek

KMZ

Nautiluszok Éjszakája (Második felvonás) – Koncertbeszámoló

Ae

Jarboe, Naer Mataron, Corrodal, Torn From Earth – Koncertbeszámoló

Hermes

TORN FROM EARTH – Torn From Earth

Hermes

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek