Hírek

Koncertajánló: Six Score, Indoctrinate, Mass Reaction, On Graves

Az év utolsó tukker buliján a blastbeat, dbeat és a tukatuka szerelmeseinek fognak kedvezni a körülmények, hiszen újból eljön hozzánk a grindcore pionír Six-Score és a crustpunk Indoctrinate Ausztriából, ezúttal egy közös mini turné keretein belül, hogy legyalulják ebben az évben még utoljára az Auróra klubját.

A több, mint 10 éves linzi / bécsi grindcore trió legutoljára 2016-ban jelentkezett a „Lebensräume” c. lemezükkel, ami az egyik legkiforrottabb és leggyilkosabb Six-Score anyag.Tavaly egy singlet jelentettek meg „Nullwert” néven, ami remélhetőleg egy új lemezt kíván felvezetni a közeljövőben. Legutoljára 2015-ben pusztítottak a Dürerben az Arson Project oldalán.

Az Indoctrinate tavaly Szeptemberben nézett el hozzánk. Azon az estén a Boak mellett végeztek tisztességes iparosmunkát a Dürer kistermében. A bécsi zenekar remekül ötvözi a crust / metal / hardcore elemeit, amit egy igazán dühös, és energikus előadásmódban tálalnak elénk. Intenzitásban náluk sem lesz hiány. Ebben az évben egy 2 számos anyaggal („Failbringer) rukkoltak elő, amin a crust hatások mellett nem kevés disszonáns, tördelt téma üti fel a fejét.

Hazai részről sem piskóta a felhozatal: A januári Rotten Sound bulin is fellépő Mass Reaction ezen az estén is arcodba fogja tolni sallangmentes d-beat / crustját. Az est másik hazai supportja pedig az On Graves lesz, akik zsenin ötvözik a sludge riffeket a post és a black metal legjobb pillanataival.

Esemény: https://www.facebook.com/events/999247623762155/

Kapcsolódó cikkek

Koncertajánló: Március 8 | Robot – Hexis (dk), Oaken, On Graves, Havária

KMZ

Koncertajánló: Rotten Sound, Jack, Mass Reaction

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek