Hírek

Koncertajánló: Tiszta Gyász, 6. felvonás!

Minden évben próbálunk egy változatos és baráti estet összehozni a Tiszta Gyász alkalmával – ez mostanra ugyanúgy része a hagyománynak, minthogy a bevételből igyekszünk támogatni számunkra fontos munkát végző csoportokat. Az idei Tiszta Gyász így fog kinézni: jön az Amadea Csornáról, ők poppunkban utaznak, utánuk a hardcore/punk gyökereiig ásó Vex értelmezi a világot valahol a Minor Threat–Bikini Kill tengely metszéspontján, aztán jön a New Dead Project, akik bemutatásra aligha szorulhatnak bárki számára, hiszen épp’ 10 éve tolják a „punk rock saved my life”-ot, aztán a Rivers Run Dry dark & heavy d-beatjére lehet öklöt rázni, ezután pedig a b0red0m/RRD/Catholic Guilt projectként indult grazi Strafplanet rakja be a kiskaput, ha szereted a vehemensen gyors és agresszív hardcore/punkot, velük aligha lősz mellé – nem emlékszem, hogy láttam olyat, hogy ne őrültek volna be teljesen az emberek, amikor játszottak, szóval érdemes lesz meghallgatni őket. A hab a tortán pedig a LOMAQUATSI (who sows violence reaps storm, youth violence, ex-derkovbois, ex-new dead project, ex-rivers run dry tagok) graz-szombathely-ről szállított post rockja lesz. A bevételből a törökszentmiklósi Befogad-Lak menhelyet támogatjuk majd. Köszönjük minden bandának az érdeklődést és a jelentkezést, akik idén végülis nem fértek be. Gyertek minél többen, szórakozzunk dzsukhellül.

Érkezz időben nézz meg minden zenekart! Egyenlő esélyt minden bandának!

Sorrend:
20:00-20:30 – Amadea (Csorna city)
20:40-21:00 – Csipike elzüllött
21:10-21:30 – Vex
21:40-22:10 – New dead Project
22:20-23:50 – Rivers run Dry
23:00-23:30 – Strafplanet (Graz)
23:40-00:00 – Lomaquatsi (Graz-Szombathely)

Jegyszedés: 19:00-órától
Belépő: 20:00 óráig 800.-Ft, utána 1.000.-Ft

http://vexgirlpunk.bandcamp.com/
http://newdeadproject.bandcamp.com/
https://riversrundry.bandcamp.com/
https://strafplanet.bandcamp.com/

http://befogad-lak-torokszentmiklos.webnode.hu/
http://gazditkeresek.hu/szervezetek/befogad-lak-torokszentmiklosi-allatvedo-alapitvany/491

http://dzsukhellrekords.blogspot.hu/

A koncertek előtt, után és a szünetekben, a punk-hardcore klasszikusai szólnak majd, hogy biztosítsák a gyászünnep kellő hangulatát.

Továbbá sikerült elérnünk azt is hogy (tradíciónk ne törjön meg) a kistermen belül becsületkasszás vegan büfé standot állítsunk, mindenféle finomsággal, a kislámpák félhomályában. A büfé bevételével is természetesen a már fent említett állatotthont támogatod.

Ha van otthon felesleges pokrócod, kutyatálad, fakanalad, kutyaöved, pórázod vagy bármid ami jól jöhet egy menhelynek, akkor ne hagyd otthon és mi továbbítjuk a törökszentmiklósi állatotthonnak.

A buli mottója: „One to change a few, a few to change many, many to change the world, STARTS WITH ONE.”

dzsukhell rekords

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek