Hírek

Koncertajánló: Újévi Metál Fesztivál

Igazi zenei csemegével várja a metál szerelmeseit január második péntekén az óbudai YUK, ugyanis 8 remek hazai zenekar érkezik a színpadra, hogy óriási zúzdával indítsa az újévet. A nagy múltra visszatekintő klub idén is magas színvonalú koncertekkel készül az élőzene kedvelőinek és szokásához híven jó pár hazai és külföldi turné állomásaként is szolgál majd.

Január 8-án az első zenekar náluk debütál, ugyanis az Accession Of Destiny, bár megjelentetett egy 4 számos profi kislemezt, ám koncertekbe csak idén vágják a metal core fejszét. Őket hasonló stílusban egy baráti társaság, a váci Awakening From The Death és a budapesti Sorrow Is A Sage követi. Utóbbi csapatot a 2015-ös Talentométerből ismerheti már a nagyérdemű. Ezek után dallamos aprításnak lehetünk szem és fül tanúi, ugyanis érkezik a July Brings Oblivion legénysége, akiket egy remek extrém metál csapat követ, méghozzá egy lemezbemutató koncerttel: ők a Begotten Silence, akik bemutatják „Faces Of Suffering” című első nagylemezüket. Ilyen arcletépős riffek után nem is szabad alább engedi, úgyhogy egy viszonylag friss, de már koncertekben tapasztalt brigád, a Nest Of Plagues Groove/Death Metal szekere érkezik Lamb Of God-os húzásokkal, akiket a szigorú tekintetű whitebacon követ igazán súlyos, falakat pusztító hangzással. A finomkodást erre a péntekre el lehet felejteni. Az estét pedig a mélyre hangolt nu metal/hard coreban utazó Hate View zárja, akik így felteszik azt a bizonyos hangot a buli tetejére.

Amint a felhozatalból látszik, igazi keményvonalas buli várható ismertebb és kevésbé ismert zenekarokkal egyaránt. Biztosan mindenki talál majd kedvére valót, ráadásul mindezt 600 forintos áron tehetitek meg.

Facebook: https://www.facebook.com/events/933004340120767/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek