Koncertajánló – Walpurgis Night 2016.: Marduk / Sear Bliss / Bio Cancer / Svoid / Saratan

Print Friendly, PDF & Email

2016. ápr 24, 12:53 :

Elérkezett az október 25-én elmaradt Marduk concert pótlása,mégpedig nem máskor mint Walpurgis éjjelén (ápr 30-án),a budapesti Yuk-ban.A szabbat további résztvevői a görög Bio-Cancer,és lengyel Saratan.Hazai vonalról pedig a Sear Bliss és a Svoid.Brutális lesz!

Walpurgis éjjelén minden égtájról a démonok, boszorkányok összegyűlnek,hogy varázslatos táncaikkal és ráolvasással elűzzék a tél szellemeit, egy utolsó télvégi mulatságon. A titkos, alvilági összejövetelek katarzisa, az ördöggel való orgia.

Ezen szép hagyomány felelevenítéseként kerül megrendezésre a Walpurgis Night 2016. a fővárosi Yuk-ban. Az est főműsorszáma a kompromisszumentes black metal zászlóshajója,a legendás svéd Marduk, akik októberben elmaradt koncertjüket pótolják. Vendégként az egyik legjobb feltörekvő, kellemesen nosztalgikus görög trash metal ötös, a Bio-Cancer,és a lengyel Saratan érkezik.

Természetesen hazai fellépők is tiszteletüket teszik.A szombathelyi Sear Bliss megjelenésére például minden bizonnyal a műfajban kicsit is jártas hallgatók rögtön felkapják a fejüket. A kultikus csapat, mely két éve nem játszott már fővárosunkban ugyanis az a magyar black metal zenekar, ami bizony maga mögött tudhat közös turnét az este főfellépőjével is, s jelentőségük a színtéren nem kisebb az övéknél,ráadásul idén 20éves legendás debütáló albumuk,a “Phantoms”,melyet teljes egészben eljátszanak.

A hazai felhozatalt erősíti a különleges okkult hangulatú Svoid is,akik híresek rituális élő fellépéseikről,és a nemrég megjelent “Storming Voices Of Inner Devotion” című lemezbemutatójával készülnek.

Igazán sötét és alvilági hangulatú előadásokból tehát abszolút nem lesz hiány április 30.án.Rendes boszorkányszombathoz méltóan a koncertek után afterparty várja az elkárhozni kivánó lelkeket.

Jegyár: 5490Ft // Kezdés: 18.00 

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1562054804109294

Ezt a cikket eddig 631 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..