Hírek

Koncertajánló: XII. Full Of Anger Underground Metal Fesztivál

Nyíregyháza, Club Hollywood | 2021.11.20.

Kapunyitás: 17:30 | Kezdés: 18:00

A tavaly beállt, jól ismert helyzet természetesen a Full Of Anger bulikra is hatással volt, ezen felül az esemény addigi fix helye, a debreceni Kaptár Klub 2020 elején bezárta kapuit. Hosszas keresgélés után sem találtunk Debrecenben megfelelő helyszínt, így a nyíregyházi Club Hollywood találtatott alkalmasnak a fesztivál megrendezéséhez. Egy tavaly októberi fővárosi Full Of Anger buli után viszont beütött a koncertstop, így az év végére tervezett nyíregyi buli már elmaradt.

Idén november 20-án szeretnénk ezt bepótolni, bízunk benne, hogy ez már sikeresen le is zajlik. A fellépők névsora nagyban lefedi a tavalyra tervezett felhozatalt, csak magyar fellépők lesznek, igyekeztünk egy színes programot összehozni, jó pár műfaj érintve lesz a bandák által.

!!! A bulin való részvétel többféle módon lehetséges, kérjük, hogy ezeket és az egyéb fontos infókat figyelmesen olvassa el mindenki az eseményoldalon: https://www.facebook.com/events/579251820190312 !!! 

Fellépők:
 
Frost – Black Metal
‘Winterblood’ lemezelőzetes koncert
 
Angerseed – Death Metal
 
Nygmalion – Melodic Death Metal
‘Deluminate’ lemezbemutató koncert
 
Athame – Black Metal
 
Paediatrician – Goregrind/Slamdeath
 
Zivatar – Industrial Doom/Death Metal

Jegyek elővételben: 2.000 HUF – megvásárolható Nyíregyházán a Mustárházban (Szent István u.20.) 9 és 17 óra között, valamint a Dallas Biliárd Klubban (Bethlen Gábor u. 24.) 17 és 24 óra között. A koncert napján és a helyszínen: 2.500 HUF.

Kapcsolódó cikkek

XII. Full Of Anger Underground Metal Fesztivál – underground mindörökké

Gyrsee

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek