Hírek

Korog és Void Ov Voices (Csihar Attila) az A38-on

Void Ov Voices (Csihar Attila)

Csihar Attila a sötét rétegzenék talán legismertebb képviselője. Ő énekelte fel az egyik leghíresebb black metal albumot, a Mayhem 1993-as De Mysteriis Dom Sathanasát, de sok egyéb zenekara és projektje mellett volt a Korog frontembere is. A Mayhem-turnéról erre a fellépésre érkezik Budapestre, hogy szólóprojektjével nyissa az estét.

A Void Ov Voices a drone és a dark ambient zenék kereszteződéseként írható le, amit rituális énekek, kántálások kísérnek.

Korog

A közel húszéves, a hazai metál egyik leginnovatívabb zenekarának tartott Korog új lemeze, a Maybe Airlines kerül bemutatásra ezen az estén. A lemez szerzői kiadásban jelent meg, és eddig csupán digitálisan volt hozzáférhető (Spotify, Deezer, iTunes, Amazon stb.), azonban a tervek szerint a lemezbemutató koncerten már vinylen is kapható lesz.

A Korog zenéjének ereje mindig is élőben tudott igazán kibontakozni, a páratlan riffek, az energia, no és a hangerő ilyenkor mutatja meg a zene igazi valóját.

A jegy ára 1000 Ft lesz.

Facebook event

A Maybe Airlines album regisztrálás után meghallgatható például ezen a linken.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/144944017″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Kapcsolódó cikkek

Blind Myself, Neck Sprain, Cadaveres, Korog, The Idoru, Konflikt, Stubborn, Inhale Me – Koncertbeszámoló

Melciah

Korog – Új album a hosszú csend után

KMZ

Jarboe, Nachtmystium, Korog – Koncertbeszámoló

Gwanath

KOROG – Próbáld Újra!

Morhguel

Korog Interjú

A honlap alapértelmezése

KOROG – Mumus

A honlap alapértelmezése

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek