Hírek

Kouzin Bedlam – „Longing For The Incomplete” debüt

KOUZIN BEDLAM olyan mint egy heavy metál színeivel festett barokk festmény. Technikai tudása kimagasló, a mitológiába pedig mélyen bele épül; néha túloz, de szövegileg mindig kifinomult. Lenyűgöző tulajdonságai nem csak a dalírásban és a technikásságban rejlenek. Mondhatjuk azt is, hogy KOUZIN BEDLAM nem csak egy banda; ez egy filozófia, egy család; pszichológiai és spirituális megnyilvánulás látványos zeneiséggel és meglepő mélységgel.

Carl Gustav leleplezte azokat az archetípusokat, melyek kollektív tudatalattinkban rejlenek. A fejünkben élő képek egy remek anyáról, az ördögről, istenről, a bajkeverőről és a hősről, mind mind mélyen az elménkben lapulnak. Aztán itt van Kouzin Bedlam – az ismeretlen iker, a civilizálatlan „én” akiről megpróbálunk tudomást nem venni. „Longing For The Incomplete” debütjük (producer Jimmy Westerlund) ezt a lényt szabadítja a tudatos világra. Kouzin Bedlam sistergő lendületű heavy metállal robban be, mely néha agresszív néha pedig keserédes és szomorkás. Szövegileg mindent megcsinál, saját létezésének átkozásától egészen a lélegzés megtanulásáig.

Ahogy már említettük, Kouzin Bedlam egész eddig ismeretlen volt a tudatos emberi elme előtt, azonban a banda tagjai mind tapasztalt zenészek, művészek és világvége filozófusok.

Debüt „Longing For The Incompletedecember 5-én jelent meg az Inverse Records-on keresztül. Hallgassátok meg itt: Kouzin Bedlam – Longing for the Incomplete

http://www.kouzinbedlam.com
http://www.myspace.com/kouzinbedlam
http://soundcloud.com/kouzinbedlam
http://www.youtube.com/kouzinbedlam
https://www.facebook.com/kouzinbedlam

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek