Hírek

Közeleg az év hazai Rock/Metal eseménye!

Alig több mint két hét van vissza, és az év legnagyobb és leghosszabb hazai rock/metal eseménye, a jubileumi Rockmaraton fesztivál megnyitja kapuit. A 25-ik születésnapját ünneplő rendezvény egy igazi nyaralással készül a kerek évforduló alkalmából, melynek helyszínéül a dunaújvárosi Szalki-szigetet választotta. A természet lágy ölén, a Duna parton, árnyas fák alatt egyszerű, de emberi körülmények között bulizhatják át az érdeklődők a maratoni hosszúságú eseményt, olyan fellépők társaságában, mint a német Helloween, az amerikai Hatebreed, a brit The Exploited vagy a finn Korpiklaani. 100 magyar és 20 külföldi fellépő mellett rengeteg szórakoztató, játékos program, egy saját strand és nagyon olcsó italárak várják a nagyérdeműt.

Az új helyszín bemutatása és az előzetes tájékozódás érdekében részletes térképet és egy külön kisvideót is készítettek a szervezők. A közel 100.000 négyzetméteres terület tökéletesen sík, a felújított kempingben angol vécék, telepített zuhanyzók és betonutak találhatóak, a fesztivál közvetlen szomszédságában 100 méter hosszú kiépített szabad strand üzemel napközben.

A Rockmaratonon gyűlik össze minden évben a legsúlyosabb és legviccesebb közönség, amit idén a szervezők külön meg is akarnak hálálni. Nyári farsang keretében jelmezversenyt hirdetnek, ahol a legütősebb kinézetű nevezőket 10.000 forint ingyen piával jutalmazzák, amit a helyszínen a jelmezükben fogyaszthatnak el. Nevezni egy fényképpel és egy fantázianévvel június 30-ig az info@rockmaraton.hu email címen lehet.

A hetibérletek és a napijegyek kedvezményesen július 10-ig vásárolhatóak meg elővételben a Ticketportal rendszerében és jegyirodáiban, vagy SZÉP Kártyás vásárlás esetén, a fesztivál weboldalán. Akik igazán hosszút akarnak idén nyáron mulatni, azok nyolc- vagy akár tíznapos FEZEN+Rockmaraton kedvezményes kombinált bérletet is vásárolhatnak, akik viszont idő vagy pénzszűkében vannak, azoknak a kétnapos hétvégi bérlet nyújthat optimális megoldást.

További részletekért keressétek: www.rockmaraton.hu

Kapcsolódó cikkek

Teuton thrash, melodikus death és mexikói hardcore punk – újabb nevek a Rockmaratonon

KMZ

Hardcore punk, death/grind és viking metal kuriózumok a Rockmaratonon

KMZ

Death metal, black metal és egy kis heavy metal – újabb nevek a Rockmaratonon

KMZ

Hétfő óta dübörög a 27. Rockmaraton, a félidőhöz érkezett a fesztivál

KMZ

Thrash ikon érkezik a Rockmaraton színpadára

KMZ

Punk legendával erősít tovább a Rockmaraton

KMZ

Rockmaraton Fesztivál 2013 – Koncertbeszámoló

ST. Toma

Rockmaraton Beszavazó show

KMZ

Zenekari beszavazás – Rockmaraton Fesztivál

KMZ

Rockmaraton Fesztivál 2010 – Koncertbeszámoló

Gwanath

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek