Hírek

Krcsmarik Steew-el erősít tovább a Twister

Egy korszakot lerázóan, a második lemezbemutató után Molnár Balázs basszusgitáros és a Twister zenekar útjai különváltak.  A csapat új bőgőse Krcsmarik István „Steew” dalszövegíró, zeneszerző, basszusgitáros.

Steew zenei munkásságát 1987-ben kezdte a Fővárosi Művelődési Házban egy rock slágereket megszólaltató zenekarban, majd kisebb rock bandákban fejlesztette magát. 2003-ban a Swim nevű saját zenekarával képviselte Magyarországot Hamburgban az Európa Napokon. Szövegíróként ugyanebben az évben kezdett a TNT zenekar „Egyetlen szó” című lemezén, ezután rengeteg munka következett, Bartók Krisztián, Galambos Dorina, Tóth Gabi, Tóth Vera és a Lovegun lemezein. Mindeközben a Lovestreet, az Ablak, a Candy Shop és a Pura Vida zenekarok tagja volt. 2008-ban következett a visszatérés a rockzenéhez a Nu Religion névre keresztel saját számait játszó Melodic/Hard Rock zenekarral. Nachladal István – ének, Nagy Mihály Lajos -Dob, Dévai Zsolt – Gitár és Sturm János – Billentyű részvételével megnyerték a IV. MRA Szerzői Tehetségkutató versenyt, majd pár koncert után jegelte a zenekart. Az út a Lovegun formációval folytatódott klubokban itthon és külföldön, majd ebből alakult ki a Noa Rock zenekar. 2011 decemberében kezdtek el dolgozni a dalokon Noa ötletei alapján. A rá következő év koncertezéssel és a lemez felvételeivel telt. Eközben nagy örömmel segített ki az Ozone Mama együttesben néhány koncert erejéig. A 2013 májusában a Metal Hammer mellékleteként megjelent „Emlékgyilkos” című lemezen a hangmérnöki munkák mellett a hangszerelésben, dalszerzésben és szövegírásban is oroszlánrészt vállalt. Ugyanebben az évben megalakult a saját dalait felvonultató hard rock stílusú IN-Dock zenekar, mely hamarosan országos szinten is bemutatkozik majd.

Steew érkezésével a Twister belekezd az új dalok írásába, és a budapesti rajongók a Steew-el megerősített formációt először május 9-én, a Barba Negrában láthatják.

https://www.facebook.com/twisterrocks

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek