Hírek

Krokmitën – Harmadik albumát írja

A montreáli death metál banda, KROKMITËN megkezdte harmadik albumának munkálatait. Frontember Simlev így beszélt következő anyagukról:

„Üdv metálfejek! Ősszel rengeteget foglalkoztunk stúdió felszerelésünk fejlesztésével és kísérletezgetéssel. Most pedig 2014-el a hátunk mögött és a hosszú hideg északi téllel előttünk úgy érezzük, eljött az ideje hogy visszatérjünk alkotói oldalunkhoz; meg van az ihlet és alig várjuk, hogy az új albumon dolgozzunk. Per pillanat nem sokat lehet róla elmondani, hisz még csak most kezdtük az írást. A történet egy globális háborúról fog szólni két faj között egy bolygón valahol a Triangulum galaxisban, 50.000 évvel ezelőtt.

A következő album furcsa, diszharmonikus és természetesen brutális lesz. Tartani fogjuk a sebességet és a súlyt és ezek határai között fogunk kísérletezni. Ezúttal mindent úgy csinálunk, hogy ösztönösen gyors legyen a munka, így remélhetőleg 2015. augusztus végére ki tudjuk majd adni. Meglátjuk mi sül ki ebből és útközben tájékoztatunk majd titeket. Ja és mielőtt még elfelejteném, az új album címe „Dominion” lesz és ingyenes lesz.”

krokmiten.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek