Hírek

Kvelertak – a Planet of Zeus is fellép a norvégok vendégeként, Ivar Nikolaisen énekes videóban invitálja a magyar rajongókat

Újabb név csatlakozott a norvég black n’ roll KVELERTAK 2020-as európai turnéjához, és így a budapesti fellépéshez is: a görög stoner PLANET OF ZEUS is fellép március 10-én a Dürer Kertben. 

❒ FACEBOOK ESEMÉNY:
www.facebook.com/events/1314732295359230/

Ivar Nikolaisen énekes videóban is üzent a magyar rajongóknak – a KVELERTAK énekese viszonylag friss tagja a norvég black n’ roll formációnak, tavaly érkezett Erlend Hjelvik helyére, és jelenleg is készül az első nagylemez, amin ő fog énekelni – ez a zenekar negyedik korongja lesz, és a Dürer Kertben fogják bemutatni a magyar közönségnek. Nálunk legutóbb a Metallica vendégeként jártak 2018 áprilisában, most viszont egy teljes hosszúságú, önálló műsorral térnek vissza a magyar fővárosba, az alább látható, idei Hellfesten rögzített fellépésükkel pedig már lehet is rá hangolódni.

Kvelertak zenekari meghívó:
youtu.be/MpE74lGOHXQ

Kvelertak – Live @ Hellfest 2019 (Full Show HiRes)
youtu.be/wUP0VEuAZXo

Kvelertak – Bronsegud
youtu.be/3X5Nd_9u-G8

A 2000-ben alakult PLANET OF ZEUS zenéje erősen ajánlott hallgatnivaló a Clutch, 1000Mods és az Audioslave rajongóinak. A görögök szeptemberben adták ki legfrissebb nagylemezüket, az athéni stoner metal brigád Faith in Physics című korongja már a hatodik majdnem 20 éves pályafutásuk alatt. Dalszövegeikben teljes mértékben a jelenlegi politikai és társadalmi témákban foglalnak állást – egy olyan korban, amikor a politikai szélsőségek, vallásos fanatikusok, laposföld-hívők és oltásellenesek aktívan tesztelik a szólásszabadság határait, a PLANET OF ZEUS régóta várt új albuma az eddigiek közül a leginkább belevág a fenti témákba, olyanokat részletezve, mint a digitalizáció, vallás, társadalmi hálózatok, függőség, vagy a magány. Zeneileg is a legmocskosabb hangzást választották, amit csak a műfaj kínálhat, hogy üzenetüket eljuttassák hozzánk; a 46 perc súlyos, groove-os riffkavalkád a Rage Against the Machine legjobb napjait idézi, és nem vesz vissza a pszichedelikusabb, atmoszférikus részekből sem.

Planet Of Zeus – All These Happy People
youtu.be/r6jp1xi-jDI

Planet Of Zeus – Gasoline
youtu.be/pWncevE4ni4

❒ A Hammer Concerts bemutatja:
KVELERTAK
PLANET OF ZEUS
2020. 03. 10.
DÜRER KERT

❒ LINKEK:
www.kvelertak.com/
www.facebook.com/Kvelertak/
www.planetofzeus.gr/
www.facebook.com/planetofzeus/

❒ JEGYÁRAK:
5999 Ft – elővételben
6999 Ft – a koncert napján és a helyszínen

❒ ONLINE JEGY:
 
jegy.rock1.hu/kvelertak-durerkert_20200310

✔ Hammer Concerts Facebook oldal:
www.facebook.com/hammerconcerts/

✔ Hammer Concerts Instagram oldal:
www.instagram.com/hammerconcertshungary/

Kapcsolódó cikkek

Kvelertak – márciusban Budapesten a norvég csapat!

KMZ

Slayer, Anthrax, Kvelertak – Koncertbeszámoló

Cryonus

Hot News – Kvelertak: U.S. Tour To Commence Next Week!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek