Hírek

Last Leaf Down album teaser

Lifeforce Records legújabb szerzeménye, a svájci LAST LEAF DOWN bemutatta közelgő albumána, a „Fakel Lights”-nak album teaserét!

Időbe telt felfedezni a shoegaze és post-rock között húzódó többrétegű, tekervényes világot, de az idő miatt LAST LEAF DOWN nem aggódott. A svájci kvartett az időtlen szépség dalaira koncentrál melankolikus kifinomultsággal, így létrehozva „Fake Lights” debüt albumukat. 2003-ban alapították dark és doom metál bandaként súlyos nótákkal, a csapat 2007-ben váltott irányt új zenészük felvételével. Attól fogva LAST LEAF DOWN-t hamar mennyei, túlvilági hangzásáról lett ismert melyet a távoli, álomszerű vokál kísér.

A shoeagaze zenének mindig időbe telik hogy nőjön és érjen – az eufóriától a csalódottságig mindenféle érzést okozhat. „Fake Lights” már címében ötvözi ezt az ellentétet. A banda legtöbb dalát a magasztosság és gondoskodás jellemzi, azonban a hangulat néha lappangóan rémisztő lehet. Akárhogy is, a svájci kvartett most bemutatja magát érzelmeket felkavaró debüt anyagával, melynek sokatmondó címe „Fake Lights”.

Slowdive, Alcest, Katatonia, Olafur Arnalds, Anathema és Mogwai rajongói kedvelhetik.

Fake Lights” album november 17-én jelenik meg Európában.

https://www.facebook.com/lastleafdown

Kapcsolódó cikkek

Last Leaf Down – „Giant” zenevideó

KMZ

Last Leaf Down – The Theme (official video)

KMZ

Last Leaf Down szerződés a Lifeforce Records-al

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek